Adrie van der Ven


Van Speijkstraat 108hs 1057 HG Amsterdam
020 683 0405 Klik om te bellen

Over Adrie van der Ven

Astroloog voor beroepsadvies, relatie analyse,
kernkwaliteiten analyse en karmische aspecten.
Tevens chakra reading en regressietherapie.

Astrologie is een methode tot inzicht. Ieder komt wel eens op wat we noemen ''een kruispunt van wegen'' Wat zou een goede keuze zijn? de omstandigheden sturen soms naar wendingen of brengen je in een plot dat vooraf niet bedacht was. De horoscoop geeft niet alleen iemands kwaliteiten weer met valkuil en uitdaging maar ook de actuele ontwikkelingen. Progressieve astrologie gaat over de actualiteit, innerlijk maar ook de omstandigheden zijn daaruit te analyseren. Er is immer een weg en de horoscoop toont die. Daarnaast zijn er grote thema's die geregeld terug komen. Die kunnen beklemmend voelen, de horoscoop geeft richting weer aan de persoonlijke evolutie. door die weg van persoonlijke evolutie te ervaren, voelt iemand zich groeien en krijgt het leven uitdaging en zin.

Gezondheid: Astrologie wordt ook gebruikt voor het thema gezondheid. De dierenriemtekens en de planeten zijn analoog aan de natuur, aan kruiden aan mineralen aan celzouten en aan de lichamelijke functies van de organen. Daardoor kan je gericht een natuurlijke behandeling adviseren bij tal van aandoeningen.

Relatie: iedere relatie heeft groeiprocessen in zich. Er is liefde maar er is ook onbewuste pijn of er zijn onbewuste trauma's en die werken ook in de relatie. Vanuit de twee horoscopen zie je ieders anima en animus die we zoeken te delen met elkaar. De horoscoopvergelijking laat zien wat klikt en liefdevol is tussen personen maar ook waar spanning of projectie ontstaan. De gezamenlijke groei en handvatten over hoe de afstand of irritatiemomenten te overbruggen, staan in de horoscoop.

Beroep: je werk is een verlengstuk van wie jezelf bent. Talenten, kwaliteiten en typische kenmerken zijn te lezen, zo ook zwakte of de valkuil. Je ziet in de horoscoop hoe iemand graag in de wereld staat, naar welke richting(en) de creativiteit stroomt.

Spiritualiteit: Sommigen hebben een spiritueel bewustzijn, al aangeboren, ze zijn hoog sensitief of merken gaandeweg het leven dat ze bijvoorbeeld helende handen hebben. De horoscoop werkt bevestigend op vragen of gevoelens die met spiritualiteit verwant zijn. Het grote levensritme geeft aan wanneer bepaalde gaven in een stroomversnelling komen.

Adrie van der Ven is al dertig jaar astroloog van beroep. Hij geeft hier ook cursus in en lezingen. Hij is tevens aura-readener en natuurgenezer. Hij past ook regressietherapie toe. Adres; van Speijkstraat 108hs Amsterdam west, www.inzicht-in-levenspotentie.nl a3vdv@xs4all.nl

Adrie van der Ven in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Artikelen

Jupiter in Stier

Jupiter de planeet van groei, onderwijs, expansie, doelstelling en filosofie is net Taurus binnen gelopen, teken van degelijkheid, zekerheid, besef van schoonheid, economie en de cultuur van landbouw....

Onze locatie

Adrie van der Ven


Van Speijkstraat 108hs 1057 HG Amsterdam
020 683 0405 Klik om te bellen