Angela Dol Adviesgesprekken - Coaching - Workshops


Herderweg 11 7312 AG Apeldoorn
0652075350 Klik om te bellen

Over Angela Dol Adviesgesprekken - Coaching - Workshops

Astrocoaching sessie

Mijn astrologische coaching sessie van een uur blijkt een schot in de roos te zijn. Veel cliënten hebben inmiddels van mijn aanbod gemaakt en zijn met een mooi inzicht naar huis gegaan. In een uur kom je veel over jezelf te weten en je vraag wordt beantwoord.

In deze hectische tijd kan het prettig zijn om een steun in de rug te krijgen en te weten waar je staat. Even weer bewust ervaren wie je bent, wat je graag wilt en opnieuw realiseren waar het om gaat in jouw leven. Je horoscoop is een prachtig instrument hiervoor. In de sessie spreken we over je aanleg en karakter en krijg je inzicht op actuele zaken in je leven.

Onderwerpen die tijdens de astrologische coaching sessie aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld vragen over:

  • Werk en loopbaan
  • Relatie
  • Daadkracht
  • Man-vrouw energie
  • Conditionering en patronen

Tarief:
€110 voor een sessie van 1,5 uur incl. digitaal geluidsbestand

Levensfase Coaching

Ben jij rond de 28, 42 of 58 jaar? Dan weet ik zeker dat je momenteel een hectische levensfase doormaakt.

Je hebt het gevoel dat het lastig is om besluiten te nemen of jezelf te kunnen manoeuvreren door de ervaringen of gebeurtenissen heen. Bijzonder genoeg is er een patroon waar iedereen mee te maken krijgt. Je kunt grip op dit patroon krijgen.

Ik vind het belangrijk om thuis te komen en te zijn bij jezelf. Dit levert ongelofelijk veel innerlijke rust. Door individueel te groeien en bewust te worden, kom je in contact met jouw zuivere zelf, de grondslag van wie je werkelijk bent. Dat geeft werkelijke vrijheid in je keuzes.

De cycli van de planeten en de betekenis daarvan blijken een bron van informatie te zijn die ons de weg kan wijzen naar het thuiskomen bij jezelf en te helpen ontdekken wie je werkelijk bent. Op verschillende momenten in het leven hebben een aantal cycli nadrukkelijk invloed op gebeurtenissen en ervaringen.

Door bewust te zijn van de informatie die met de cycli samenhangt, ben je beter in staat sturing aan je leven te geven op een manier die zowel bij je past als balans geeft. Daardoor ga je beter met je energie om. Je bent in een beter contact met jezelf waardoor je beter je grenzen kunt bepalen en ziet waar je verantwoordelijkheid en vrijheid ligt. Lichamelijk zul je ervaren dat je minder moe of gespannen bent. Lichamelijke klachten kunnen afnemen door deze afstemming. Geestelijk en emotioneel zul je meer balans ervaren door bewustwording en afstemming. Je bent beter in staat om weloverwogen besluiten te nemen.

Dit is een traject van 4 tot 6 sessies inclusief jouw persoonlijke Levensfase rapportage. Kosten €595,00 excl. BTW

Beroepskeuze profiel

Je kunt een astroloog inschakelen om je te helpen bij een beroepskeuze profiel als je een vervolgopleiding moet gaan kiezen na je middelbare school.
je tijdens je loopbaan tot de ontdekking komt dat je een andere keuze wilt maken.
Heb je belangstelling voor het beroepskeuze profiel neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Cursus astrologie

Wil je zelf leren hoe je een horoscoop kunt duiden? Meld je dan aan voor de cursus. Je mag met je vrienden de cursus komen doen maar ik kan je ook aan een groepje toevoegen. De lessen zijn laagdrempelig en kunnen op maat afgesproken worden. Bel me als je hier meer over wilt weten.

Alle informatie staat ook uitgebreid op mijn website www.astrologieinapeldoorn.nl

Foto's

Angela Dol

Angela Dol Adviesgesprekken - Coaching - Workshops in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen
Lezingen

Onze locatie

Angela Dol Adviesgesprekken - Coaching - Workshops


Herderweg 11 7312 AG Apeldoorn
0652075350 Klik om te bellen