Het grote kruis.

4 planeten die in een vierkant staan in de horoscoop. Dit is zeldzaam dat deze zo precies staan op 90 graden van elkaar.
Afgelopen maandag ben ik naar een workshop gegaan van de Astroacademie in Amersfoort. Het thema was het grote kruis tussen 4 planeten. Dinsdag stonden deze planeten precies in verbinding met elkaar. De komende twee weken zal dit niet meer zo precies zijn, maar ze hebben dan nog wel een werking met elkaar. Maar wat betekent dat nu voor ons?

Als in je geboortehoroscoop een planeet staat, die nu een verbinding maakt met dit kruis, dan zal het heel voelbaar zijn. Deze vier planeten strijden met elkaar. Ze dagen je uit om je uniekheid, je innerlijke wijsheid, je daadkracht en je transformatie neer te zetten. Mars, die een van deze planeten is, loopt op dit moment Retrograde, waardoor deze energie zich naar binnen keert. Belangrijk is het om niet bang te zijn om te veranderen. Soms heb je dat juist nodig om te kunnen groeien. Om je vleugels te spreiden. En zo kun je je vrij gaan voelen om jouw ding te doen, waar jij goed in bent.

Op April 30, 2014