sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De sterren nemen ons niet in de maling!

Gewoon helderheid

Als je met je paard 's avonds laat naar de sterrenhemel kijkt... en in verwondering bent over die geweldige grootsheid... onder de indruk van de informatie, sfeer en kosmische kracht... dan kun je als astroloog toch niet anders dan deze werkelijke plattegrond integreren in een astrologische werkwijze die is afgestemd op de huidige frequenties van ons Universum?

Actuele invloeden en afstemming op de frequentie van déze tijd

Universe Astrology maakt de vernieuwde Astrologie zichtbaar die gebaseerd is op de actuele planeetenergieen en hogere frequenties. De werkwijze is uitsluitend gericht op de werkelijke plattegrond van het heelal en houdt rekening met astronomische feiten en kosmische ontwikkelingen. Het werk! Raakt hart en ziel en verbindt mensen met hun Waarheid, zielengroep en hoger Zelf.

De eerste nieuwe maan van dit jaar

Deze (op 28/1) staat symbool voor groei en ontwikkeling en VERNIEUWING. Hét startsein voor (her)structurering en (her)waardering. Deze nieuwe maan staat in het teken Steenbok (ja echt :-)... kijk maar naar boven!...) en niet in Waterman. Het gaat samen met de chinese astroloog die spreekt over de start van het jaar van de Haan. Dit vertelt iets over een jaar waarbij dynamiek, daadkracht en organisatie centraal staan. Soms wat kritisch, bereid te " vechten " toe aan erkenning! De nieuwe maan in Steenbok helpt ons een handje jouw lange termijn doelen nu dan ook daadwerklijk vorm te gaan geven. Voor de volledigheid licht ik toe, dat mensen die vandaag geboren zijn, onder het teken Steenbok zijn geboren (de sterren liegen niet ~)

Het 13e dierenriemteken, Ophiuchus

Saturnus staat in het teken Slangendrager. Dit 13e dierenriemteken bevindt zich tussen Schorpioen en Boogschutter. Dit symboliseert de energie van de sjamaan en de gewenste transformatie, Deze positie wordt in verbinding gebracht met de Bron. Saturnus die vorm wil geven en een aardse basis wil helpen realiseren voor deze onvoorwaardelijke liefde en onze behoeft aan eenheidsbewustzijn. Thuis komen bij jezelf, thuis komen bij jezelf, thuis zijn op Aarde. 2017 kan een jaar zijn waarbij een ieder grote stappen kan maken op zijn eigen ontwikkelingsweg. Tijd (saturnus) voor " het echte werk" .

Dank beste mede-Aardebewoners, geniet van de natuur en onze prachtige sterrenhemel! Venus en Mars zijn begin van de avond prachtig zichtbaar in Vissen. Laten we het als inspiratie voelen om wat liever voor elkaar en onszelf te zijn en de stimulans voelen onze persoonlijke liefdevolle bijdrage op Aarde niet langer uit te stellen.

Hartegroet,

Op January 28, 2017