Artikel afbeelding

Welke soorten horoscopen zijn er, en hoe kunnen ze je helpen?

Een horoscoop is een tekening van de sterrenhemel op een bepaald moment en vanaf een bepaalde plaats op aarde. Door middel van horoscopen wordt er een verband gelegd tussen de stand van hemellichamen zoals de zon, maan en planeten en gebeurtenissen op aarde. In dit artikel zullen we gaan kijken naar een paar verschillende soorten horoscopen, hoe ze werken en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Geboortehoroscoop:

Een van de bekendste horoscopen is de geboortehoroscoop. Bij de geboortehoroscoop wordt gekeken naar de stand van de hemellichamen op het moment van je geboorte. Om accuraat een geboortehoroscoop uit te voeren, is het belangrijk om je geboortedatum, geboortejaar, geboorteplaats en het tijdstip waarop je geboren bent te weten.

Een geboortehoroscoop kan worden gezien als een blauwdruk van je karakter. Door middel van de horoscoop krijg je meer inzicht in je karakter, wat je talenten zijn en wat je beperkingen zijn. Als je meer wilt weten over jezelf, dan is de geboortehoroscoop ideaal voor jou.

Jaarhoroscoop:

Tijdens een jaarhoroscoop wordt er gekeken naar welke thema’s op dit moment en het komende jaar belangrijk voor jou zullen zijn. De horoscoop geeft aan welke gebeurtenissen en/of ontwikkelingen je kunt verwachten in het komende jaar, welke weg je gaat inslaan en welke problemen je kunt tegenkomen. Door gebruik te maken van een jaarhoroscoop krijg je meer te weten over wat je het komende jaar kunt verwachten, zodat je bewustere keuzes kunt maken.

Kinderhoroscoop:

Een kinderhoroscoop kan worden uitgevoerd voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De horoscoop geeft je meer inzicht over je kind en kan dienen als een hulpmiddel bij de opvoeding.
Tijdens een kinderhoroscoop wordt gekeken naar de gedragspatronen van kinderen. De kinderhoroscoop geeft je meer inzicht in wat je kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen en hoe je als ouder de behoeften van je kind beter tegemoet kunt komen.

Relatiehoroscoop:

Een relatiehoroscoop geeft duidelijkheid over de behoeftes van beide kanten van een relatie. Je denkt misschien dat een relatiehoroscoop alleen voor liefdesrelaties is, maar het kan ook gebruikt worden voor werkrelaties, vriendenrelaties, ouder-kindrelaties enzovoort. Tijdens een relatiehoroscoop wordt de compatibiliteit van relaties onderzocht door de horoscopen van beide partijen met elkaar te vergelijken.

Geïnteresseerd in een eigen horoscoop? Kijk eens bij onze astrologen.

Op July 31, 2018