Artikel afbeelding

Kosmische update: aan de hand meegenomen

Kadootjes
Soms zijn er van die dagen, dan ben je geraakt en ontroerd door wat er “gewoon” gebeurt. Gisteren (28 juli) was zo’n dag dat het ook jou ook kan zijn overkomen.

Doorbraken, keuzes en beslissingen die zeer belangrijk zijn voor het vervolg van de komende 1,5 tot 2 jaar. Profiteer van deze kosmische energie door zaken los te laten die niet langer dienen en actief bezig te zijn met vijfde dimensie eigenschappen zoals gelijkmoedigheid, dankbaarheid, vergeving en (zelf)vertrouwen. Stel je niet beschikbaar voor de lagere frequentie, weet wat je wel blij maakt en wat je wel gezellig vindt.

De verdere vereenvoudiging, versimpeling van ons leven en waarheid gaat door.

Afnemende Maan
De huidige maanfase en retrograde werking van een aantal planeten, helpen mee om oude zaken op te lossen, issues in oude relaties uit de wereld te helpen en veel zaken los te laten. We staan in de verwerkingsstand, een afnemende maanstand is er goed voor. We stromen makkelijker mee en reflecteren wat logischer. Het is minder spannend om contact te maken met de kern van zaken, we doen het vanuit meer rust en staan oog in oog met hoe het is. Je hoeft er misschien ook even niets van te vinden?

We gronden en aarden als nooit tevoren
We laten ons steeds minder gek maken. Geloof steeds meer in onze eigen waarheid. Ik ontmoet zoveel mooie mensen die in hun kracht staan en groot denken. En toch, mogen we niet lui worden. Ons pijnlichaam speelt een rol. We zijn nog niet verlicht. Angst en ego laten regeren is ontzettend ouderwets en uit de tijd. Dus we willen nog groter leren denken. Nog meer los durven laten. We oefenen in het vertrouwen en het ontzag voor natuurkrachten. De Aarde volgt haar eigen ontwikkelingsweg, los van wat mensen verzinnen of creëren.

De zuiverheid keert terug. De ziel gaat door op avontuur. Is rijk met dit leven.

Uiteindelijk volgen we eenzelfde pad als de Aarde zelf en zijn we weer terug bij de eenheidsbeleving die we ook in de natuur, vandaag, terugvinden.

Verrassende wendingen
Misschien loopt het anders dan je dacht maar het zal in jouw voordeel zijn. Als je open staat voor overvloed, het leven van jouw zielsplan en meer verbinding met jouw hart, kun je ervan uitgaan dat het juiste gebeurt. Het gaat goed zoals het gaat. Je wordt geholpen door onverwachte wendingen. Er is een grote oefening en les om waarden en normen te herzien en een nieuwe koers te vinden.

We herzien op grote schaal oude ideeën.

Uit je hoofd, in je gevoel.

Het zal steeds belangrijker zijn de komende tijd omdat er dingen gebeuren die je niet voor mogelijk had gehouden en ook jouw brein niet kan verwachten.

Blauw en helend licht
De kosmos is van grote invloed.

Er is blauw licht zichtbaar in het noorderlicht. Een blauwe goed, die astronomisch verklaard kan worden maar energetisch nog duidelijker is; het universum biedt ons helende energie aan. Blauw is de kleur van heling, blauw is de kleur van wijsheid en onderwijs. Het is ook de kleur die hoort bij de keelchakra. Dit is wat we krijgen aangeboden vanuit de kosmos. En niet zomaar… de Aarde heeft de rust en de vernieuwende energie in vrede ook nodig. De zee is blauw, de oceanen geven deze blauwe kleur door en praten ons bij.

De blauwe energie (zie het blauwe licht van het noorderlicht) heelt de Aarde en is er onvoorstelbaar veel licht, vrede en liefde beschikbaar. Het komt aan. Veel mensen leven al vanuit het 5e dimensionale. Dit vredige gevoel is verslavend, de beste medicijn is liefde en bezig zijn met deze hogere doelen. Als je het even niet voelt en wordt overgenomen door hectiek en twijfel, ga naar de zee. Waai je hoofd leeg en ga weer voelen….

Mensen zijn energiewezens
We reageren op energie maar dienen deze dus ook zelf te organiseren en te verzorgen, in ons eigen leven.

Gelukkig zijn regel je zelf.

Gelukkig en vrij zijn, zit niet in je hoofd maar in je levenshouding en gevoelservaring.

Sterrenhemel
Wij leven op onze planeet in een kleine galactische arm van het Melkwegstelsel, de Orion arm. Ons melkwegstelsel is spiraalvorming en heeft 4 armen. Zoals de Aarde om de Zon draait, zo roteert het hele zonnestelsel tezamen met alle andere sterren om het centrum van het Melkwegstelsel. De Zon en haar planeten razen met een snelheid van circa 220 km per seconde voort. Door naar de sterren te kijken, kunnen wij groot blijven denken en relativeren. Dit is een waardevolle kwaliteit in onrustige tijden.

Wat laat de sterrenhemel zien als je naar boven kijkt?
Venus is net het teken Leeuw binnen gereisd, het maakt ons wat trotser op wat we al hebben (bereikt), doet onze eigenwaarde en innerlijke harmonie goed. We durven wat grotere stappen te zetten en voelen ons meer gepassioneerd. Het geeft een trigger grote stappen te zetten in de richting van ons hart. Venus is maar korte tijd zichtbaar aan de sterrenhemel en staat laag aan de hemel.

Jupiter loopt nog tot 18 oktober retrograde wat betekent dat we meer geconfronteerd worden met ons rechtvaardigheidsgevoel en hier meer rekening mee willen houden. Het is een periode van bezinning en herbeoordeling van meerdere sectoren zoals samenwerking, onze groei en ontwikkelingsbehoefte en (zakelijke) partnerschappen. Jupiter staat nog in Waterman en heeft meer behoefte aan gelijkwaardige interactie en het zijn van een wereldburger. We trekken ons het wel en wee van de planeet zelf maar aan dan in andere decennia. Dat is dan ook de bedoeling.

Jupiter, Saturnus en Neptunus zijn de hele nacht zichtbaar en praten ons bij als je er contact mee maakt.

Saturnus komt weer in een vierkant met Uranus rond 24 december en zal sterk voelbaar worden vanaf eind oktober 2021. Dit aspect is exact tussen 13 december 2021 en 2 januari 2022.

Komende weken worden we klaargestoomd voor de volgende update van energie en zullen volgende energiepoorten zich kenbaar maken met bijbehorende informatie.

8/8/21 is het nieuwe Maan om 15.50 uur, tevens een nieuwe upload van mooie, verbindende energie en meer focus op rust en onze persoonlijke moed het leven te leven. Iedere nieuwe Maan gaan er poorten open en ontvangen wij prachtige universele energie.

Regulus en Sirius
Het is niet alleen de energie van Regulus die versterkt doorwerkt (betrouwbare leiderschap in jezelf; de Zonnekracht) maar ook de helende invloed van Sirius, rond 8 augustus. Sirius laat ons de zaken uitspreken die gezegd moeten worden. Sirius brengt een toenemende helderheid en intuïtief, oerweten. Alles werkt met elkaar samen. Er bestaan geen brandpunten of enkele invloeden. Ook niet in een horoscoop.

Er is een hoge, mooie, zuivere energie die veel heelt voor mensen en de natuur. Er wordt vanuit de natuur gewerkt aan balans en evenwicht en dat is voelbaar.

Zomerdriehoek en meteoren
We kunnen de zomerdriehoek mooi waarnemen recht boven je aan de hemel (Wega/Lier, Deneb/Zwaan en Altair/Arend). Er zijn vele sterrenregens deze weken, houd de hemel in de gaten en laat je verwonderen. Met name gedurende de nacht worden we bijgepraat en komt er veel universele liefde naar ons toe met bijbehorende updates en heling.

Fijne dag vandaag, dank voor jouw belangstelling in mijn werk en heel graag tot horens, ziens.

Er gebeurt veel en het volgt elkaar snel op. Ik meld me graag weer voor een volgende kosmische update.

Wees lief voor jezelf en hele fijne weken gewenst.

Zonnegroet,

Lia

Op August 5, 2021