astrologiegesprek


Ruysdaelkade 89 1072 AM Amsterdam
0640635961 Klik om te bellen

Over astrologiegesprek

Als je geïnteresseerd bent in een astrologie gesprek dat helder en begrijpelijk is en veel nieuwe inzichten gaat geven – over wie je bent, wat er gebeurt, en waarom - dan kan ik je helpen. Ik praat in duidelijke bewoordingen, kan ingewikkelde en subtiele processen goed uitleggen, heb veel kennis van psychologie, de maatschappij, economie en geschiedenis, en ben thuis in een aantal van de belangrijkste spirituele tradities en hun modernere stromingen.

Als we een afspraak maken kijk ik altijd zowel naar de geboortehoroscoop als de progressieve horoscoop. We kijken dus tegelijkertijd naar wie je bent, en welke ontwikkelingen momenteel in je leven belangrijk zijn. Dat kan vooral interessant zijn als je bepaalde keuzes moet maken, of een nieuwe richting in wil slaan en meer wil weten wat er allemaal op de achtergrond speelt. Maar we kunnen met hetzelfde gemak naar gebeurtenissen van vroeger kijken.

Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. Je kunt wel zien welke thema's de komende tijd belangrijk zullen zijn, maar hoe jij daar mee omgaat is aan jou, dat wordt niet door de sterren bepaald. Wel kan ik meer vertellen over wat er speelt, waarom, en wat waarschijnlijk de beste manier is om daar mee om te gaan.

Je hoeft in principe niets van astrologie zelf af te weten, of er zelfs maar in te geloven. Ik spreek regelmatig met professionals die gewend zijn om kritisch te luisteren, maar ook zij zijn na afloop tevreden en overtuigd. Dat is vooral omdat het gesprek altijd zo veel mogelijk aansluit op de vragen die jezelf hebt, en overeen komt met je eigen ervaring. Als iets onduidelijk is zijn er altijd andere manieren om het te verwoorden. Een astrologiegesprek maakt veel duidelijk over wie je bent, wat er momenteel gebeurt (vooral in jezelf) en wat je kunt verwachten. En na afloop heb je vaak een goed gevoel.

Foto's

Logo astrologiegesprek.nl
Profielfoto

astrologiegesprek in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Soort horoscoop

Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten

Artikelen

Astrologie en spiritualiteit

Spiritualiteit Spiritualiteit is de zoektocht naar betekenis door een verbinding te maken met iets wat het materialistische en persoonlijke overstijgt. Dat kan gevonden worden door een geloof in een hogere...

Onze locatie

Logo astrologiegesprek

astrologiegesprek

astrologiegesprek


Ruysdaelkade 89 1072 AM Amsterdam
0640635961 Klik om te bellen