AstrologischerWijs Apeldoorn


Heideblauwtje 26 7323 VP Apeldoorn

Professionele duiding van je geboortehoroscoop
Laagdrempelig, je mag alles vragen
Nieuw: Digitale Basiscursus Astrologie

Over AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs is een praktijk voor Astrologie in Apeldoorn.

Als je wilt weten wat jij hebt meegekregen bij je geboorte aan kwaliteiten dan kun je bij mij op een professionele manier je horoscoop laten duiden.

Een horoscoop is een symbolische weergave van je potentiële talenten, karaktereigenschappen, mogelijkheden en innerlijke kwetsbaarheden. Naast een duiding van je geboortehoroscoop of kinderhoroscoop kun je bij mij ook terecht voor een prognoseduiding of een astrologische analyse van (liefdes)relaties
en voor een Digitale Basiscursus Astrologie.

Ik hou me nu al meer dan 13 jaar intensief en diepgaand bezig met psychologie en astrologie en dat heeft me veel gebracht; natuurlijk wist ik al dat ieder mens anders is, maar nu begrijp ik hoe dat komt en waar dat, astrologisch gezien, aan ligt en ik vind het leuk om anderen ook dat inzicht in zichzelf te kunnen geven.

Astrologische Consulten

In 2020 ben ik gestart met het geven van digitale astrologische consulten en voor zover ik heb kunnen nagaan is een astrologisch conult nog niet eerder op deze manier in deze vorm gegoten. In een digitaal consult geef ik een uitgebreide duiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop door middel van een ingesproken PowerPointpresentatie. Je kan dus, wanneer dat jou het beste uitkomt, de presentatie bekijken, stopzetten of terugkijken.

Ook bied ik de mogelijkheid om een 60 minuten durend astrologisch consult via Skype of de telefoon te doen. Dit consult is een snelle, makkelijke en voordelige manier om meer van je geboortehoroscoop te weten te komen.

Daarnaast is het mogelijk om per mail alleen de horoscooptekening -eventueel met kleurrijke achtergrond- te ontvangen zonder een duiding. Op de foto's op deze pagina kun je een paar voorbeelden zien.

Digitale Basiscursus Astrologie

In november 2023 was de Basiscursus Digitale Astrologie klaar. Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over Astrologie. De cursus bestaat uit 7 digitale lessen en 15 pagina's aan naslagwerk en ook krijg je daarbij jouw horoscoop en jouw persoonlijke Elementen- en Kruizenverdeling toegestuurd. Elke digitale les bestaat uit een ingesproken PowerPointpresentatie. De 7 lessen bij elkaar omvatten zo’n 4,5 uur aan video-inhoud. Je kunt de lessen dus op een door jou gekozen moment zien en beluisteren.

Nieuwsgierig geworden? Ik heb een aantal dia's uit de verschillende lessen genomen en er een video van gemaakt en deze kun je op mijn website bekijken onder het kopje: Digitale Cursus Astrologie : www.astrologischerwijs.nl/digitale-cursus-astrologie

Beurzen

Tevens ben ik regelmatig op beurzen te vinden door heel Nederland, hou mijn website in de gaten voor de plaatsen en data.

Interview

Op 10 januari 2021 werd ik geïnterviewd door RTV Slingeland.
In de radiorubriek "Met Hilken Op Stap" vertelde ik over het bijzondere jaar 2020 en over mijn werk als astroloog. Klik op onderstaande link om het interview te beluisteren.
www.youtube.com/watch?v=_ZZ67RMN_ko

Website en Blog

Uitgebreidere informatie over astrologie, horoscopen, kleurrijke horoscooptekeningen en de consulten die ik geef, kun je vinden op mijn website www.astrologischerwijs.nl

Op de site kun je ook mijn blog vinden. In dit astrologieblog plaats ik artikelen die met astrologie te maken hebben. Ik duid bijvoorbeeld horoscopen van bekende mensen of ga dieper in op een bepaalde planeet. Tevens vertel ik wat ik als astroloog doe en waar je astrologie voor kan gebruiken, etc.

Inzicht in jezelf door middel van Astrologie

Foto's

AstrologischerWijs Apeldoorn in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Babyhoroscoop
Daghoroscoop
Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Kinderhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen
Lezingen

Onze locatie

Logo AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs Apeldoorn


Heideblauwtje 26 7323 VP Apeldoorn