AstrologischerWijs Apeldoorn


Heideblauwtje 26 7323 VP Apeldoorn

Over AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs is een praktijk voor Astrologie in Apeldoorn.

Als je wilt weten wat jij hebt meegekregen bij je geboorte aan kwaliteiten dan kun je bij mij op een professionele manier je horoscoop laten duiden.

Een horoscoop is een symbolische weergave van je potentiële talenten, karaktereigenschappen, mogelijkheden en innerlijke kwetsbaarheden. Naast een duiding van je geboortehoroscoop of kinderhoroscoop kun je bij mij ook terecht voor een prognoseduiding of een astrologische analyse van (liefdes)relaties.

Daarnaast is het mogelijk om per mail alleen de horoscooptekening -eventueel met kleurrijke achtergrond- te ontvangen zonder een duiding. Op de foto's op deze pagina kun je een paar voorbeelden zien.

De afgelopen 10 jaar heb ik me intensief en op een diepgaande manier beziggehouden met psychologie en astrologie en dat heeft me veel gebracht; natuurlijk wist ik al dat ieder mens anders is, maar nu begrijp ik hoe dat komt en waar dat, astrologisch gezien, aan ligt en ik vind het zo leuk om anderen ook dat inzicht in zichzelf te kunnen geven.

Uitgebreide informatie over astrologie, horoscopen, kleurrijke horoscooptekeningen en de consulten die ik geef, kun je vinden op mijn website www.astrologischerwijs.nl

Foto's

AstrologischerWijs Apeldoorn in het kort

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Onze locatie

Logo AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs Apeldoorn


Heideblauwtje 26 7323 VP Apeldoorn