AstrologischerWijs Apeldoorn


Heideblauwtje 26 7323 VP Apeldoorn

Over AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs is een praktijk voor Astrologie in Apeldoorn.

Als je wilt weten wat jij hebt meegekregen bij je geboorte aan kwaliteiten dan kun je bij mij op een professionele manier je horoscoop laten duiden.

Een horoscoop is een symbolische weergave van je potentiële talenten, karaktereigenschappen, mogelijkheden en innerlijke kwetsbaarheden. Naast een duiding van je geboortehoroscoop of kinderhoroscoop kun je bij mij ook terecht voor een prognoseduiding of een astrologische analyse van (liefdes)relaties.

Ik hou me nu al meer dan 12 jaar intensief en diepgaand bezig met psychologie en astrologie en dat heeft me veel gebracht; natuurlijk wist ik al dat ieder mens anders is, maar nu begrijp ik hoe dat komt en waar dat, astrologisch gezien, aan ligt en ik vind het leuk om anderen ook dat inzicht in zichzelf te kunnen geven.

In 2020 ben ik gestart met het geven van digitale astrologische consulten en voor zover ik heb kunnen nagaan is een astrologisch conult nog niet eerder op deze manier in deze vorm gegoten. In een digitaal consult geef ik een uitgebreide duiding van jouw persoonlijke geboortehoroscoop door middel van een ingesproken PowerPointpresentatie. Je kan dus, wanneer dat jou het beste uitkomt, de presentatie bekijken, stopzetten of terugkijken.

En sinds kort bied ik de mogelijkheid om een 60 minuten durend astrologisch consult via Skype of de telefoon te doen. Dit consult is een snelle, makkelijke en voordelige manier om meer van je geboortehoroscoop te weten te komen.

Daarnaast is het mogelijk om per mail alleen de horoscooptekening -eventueel met kleurrijke achtergrond- te ontvangen zonder een duiding. Op de foto's op deze pagina kun je een paar voorbeelden zien.

Rond januari 2023 start ik met een Basiscursus Astrologie. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Als je interesse hebt voor deze cursus, stuur dan een mailtje naar info@astrologischerwijs.nl dan hou ik je op de hoogte wanneer er meer bekend is!

Tevens ben ik regelmatig op beurzen te vinden door heel Nederland, hou mijn website in de gaten voor de plaatsen en data.

Op 10 januari 2021 werd ik geïnterviewd door RTV Slingeland.
In de radiorubriek "Met Hilken Op Stap" vertelde ik over het bijzondere jaar 2020 en over mijn werk als astroloog. Klik op onderstaande link om het interview te beluisteren.
www.youtube.com/watch?v=_ZZ67RMN_ko

Uitgebreidere informatie over astrologie, horoscopen, kleurrijke horoscooptekeningen en de consulten die ik geef, kun je vinden op mijn website www.astrologischerwijs.nl

Op de site kun je ook mijn blog vinden. In dit astrologieblog vertel ik regelmatig over wat ik als astroloog doe, wat ik meemaak in mijn praktijk, waar je astrologie voor kan gebruiken, weetjes, etc.

Foto's

AstrologischerWijs Apeldoorn in het kort

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Onze locatie

Logo AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs Apeldoorn

AstrologischerWijs Apeldoorn


Heideblauwtje 26 7323 VP Apeldoorn