Astroloog Anja van Dijk


De Reak 36 8494 PN Nes gem boarnsterhim
06 18261729 Klik om te bellen

Over Astroloog Anja van Dijk

Mijn naam is Anja van Dijk.

Ik heb de 5-jarige HBO-beroepsopleiding tot Astroloog gedaan en werk al meer dan 25 jaar in mijn eigen praktijk in Nes.


Ook ben ik gediplomeerd Bachbloesem, Aroma en Spagyriek therapeut en heb alle Shamballa en Reiki inwijdingen. Als Astroloog, Medium en Coach begeleid ik veel mensen met verschillende problematiek. Als spiritueel Astroloog en Coach, werk ik intuïtief en holistisch en heb ik alle informatie van jouw horoscoop erbij. Dat betekent dat ik naar je gehele wezen en welzijn kijk, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik help zowel volwassenen, kinderen, baby’s maar ook dieren.

Vooral door mijn ervaring als Astroloog kan ik adviezen en inzichten geven waar je weer mee verder kan in het leven. Ook heb ik een studie Medische Astrologie gedaan en met mijn medische achtergrond kan ik ook bij klachten inzichten geven en doormiddel van voeding, supplementen en bachbloesem druppels weer de balans en plezier terug brengen in het leven.

Ik ben getrouwd en heb een dochter waar ik vaak mee samen werk. We hebben meerdere webshops zoals www.123superfoods.nl en www.123gezondonline.nl en hebben veel kennis van voeding en supplementen daarnaast hebben we beide een eigen praktijk waarin we mensen begeleiden en ze weer in hun kracht zetten.
Ik ben aangesloten als erkend praktijkvoerend Astroloog bij de AVN en ASAS

Foto's

Astroloog Anja van Dijk in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Certificeringen

Erkend door de beroepsverenigingen voor praktijk voerend gediplomeerde Astrologen AVN en ASAS

Onze locatie

Astroloog Anja van Dijk


De Reak 36 8494 PN Nes gem boarnsterhim
06 18261729 Klik om te bellen