Astroloog en Coach Irma van der Wijk


Melkweg 39 1251 PP Laren
06 54323640 Klik om te bellen

Over Astroloog en Coach Irma van der Wijk

Astroloog en Coach Irma van der Wijk

Na ruim 30 jaar gewerkt te hebben als management trainer, loopbaanbegeleider en outplacement consultant heb ik 2 jaar geleden besloten om mijn passie te volgen. Eind jaren 90 heb ik de opleiding Psychologische Astrologie gevolgd van Hamaker, en na een mooie carriere ben ik mijn praktijk als Astroloog gestart. Ik neem in de consults mijn ruime werkervaring mee en mijn klanten vinden mij een zeer professionele astroloog. Mijn specialismes zijn: Jaarhoroscopen, Geboortehoroscopen en Kinderhoroscopen. 

Waarom een JAARHOROSCOOP?

Een Jaarhoroscoop vertelt over de tendensen en veranderingen van het komende jaar. Welke thema’s en ontwikkelingen worden dat jaar “in het licht” gezet. We gaan samen kijken waar sta je NU en wat kan ik verwachten. Het is een mooi evaluatiemoment en je kunt er weer inspiratie en kracht uit halen en zien welke keuzes bij jou passen. 

Waarom een GEBOORTEHOROSCOOP?

Er zijn momenten in het leven dat er gebeurtenissen op je pad komen, waar je niet om gevraagd hebt. Toch gebeurt het.
Je vraagt je af waarom en wat de bedoeling is van deze fase in het leven. Een horoscoop geeft inzicht hierin. Het wordt duidelijk wat de bedoeling is en welke weg je kunt gaan, die het beste bij jou past en aanvoelt. In een consult van 2 uur krijg je antwoord op al jouw vragen. 

Waarom een KINDERHOROSCOOP?

Ieder mens is een wereld op zich. De persoonlijkheid van jouw kind of puber is zelden dezelfde als van de ouders. Kinderen kunnen moeite hebben om hun eigen karaktereigenschappen binnen een gezin tot uitdrukking te brengen, omdat ze niet alleen verschillen van hun ouders maar ook vaak van hun broertjes en zusjes. Een horoscoop geeft juist inzicht en begrip voor deze persoonlijkheid.

Meer informatie? irmavanderwijk@gmail.com en ik ben te vinden op LinkedIn en Facebook

Foto's

irma van der wijk Astroloog en Coach

Astroloog en Coach Irma van der Wijk in het kort

's avonds geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Babyhoroscoop
Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Kinderhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen
Lezingen

Artikelen

Ook zo’n zin in het nieuwe jaar?

Welkom winter, Steenbok en Waterman in het nieuwe jaar. Ga naar buiten om te genieten van het winterlandschap en de stilte van de natuur, maar januari is ook een maand van bezinning en nieuwe initiatieven...

Onze locatie

Astroloog en Coach Irma van der Wijk


Melkweg 39 1251 PP Laren
06 54323640 Klik om te bellen