AstroMoon


Eendenstraat 14 5912 VH Venlo
06-22333415 Klik om te bellen

Over AstroMoon

AstroMoon voor professionele astrologie en numerologie. 

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van je leven. Op het moment dat jij geboren werd stonden de planeten in een bepaalde unieke samenstelling ten opzichte van de aarde. Deze positie van de planeten zorgde voor een bepaalde energie en die energie zal je leven lang invloed op je hebben. Ook kun je kijken naar de energieën voor de toekomst, wanneer en op welk levensgebied moet ik me voorbereiden en waar kan ik de teugels wat laten vieren.

Astrologie en numerologie kunnen zo heel wat dingen blootleggen. Wat zijn je werkelijke behoeftes in je leven, wat zijn je minder fijne kanten, waar liggen je (verborgen) talenten? Vaak leven mensen volgens een verwachting wat anderen van hun hebben en daarmee raken ze zichzelf kwijt.

Dit begint meestal al op jonge leeftijd, de ouders, de school, de clubjes, iedereen heeft een mening over hoe het kind moet reageren en wat het moet doen.  Maar strookt dat wel bij wie dat kind is, is hij wel zo geaard? Door dat kneden kunnen er op latere leeftijd problemen de kop op steken. Waarom? Omdat je jezelf bent kwijtgeraakt. 

Ben je geïnteresserd in een geboortehoroscoop of numerologie anlyse van jezelf of je kind? Kijk dan op mijn website  voor de mogelijkheden.

Foto's

Horoscoop

AstroMoon in het kort

Soort horoscoop

Babyhoroscoop
Daghoroscoop
Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Kinderhoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten

Onze locatie

AstroMoon


Eendenstraat 14 5912 VH Venlo
06-22333415 Klik om te bellen