AstroTaal.nl


Groenland 15 3645 LG Vinkeveen
0612209399 Klik om te bellen

Over AstroTaal.nl

Astroloog/Coach.

Heb jij dat wel eens? Dat je iets doet waarvan je het gevoel hebt dat het niet bij je past. Je zou wel iets anders willen doen. Hoe kom je er nou achter wat jouw ding is?  Bij een duiding van je geboortehoroscoop gaan we in op allerlei kwaliteiten die je in je hebt. Mischien we zaken waar jij je nog niet bewust van was.

Is het een goed moment om een volgende stap te maken? Wat kan er de komende maanden op mijn pad komen? In een jaarprognose gaan we samen door de verwachtte tendensen kijken.

Met een duiding van een kinderhoroscoop, kun je zien op welke manier een kind leert, of wat hij of zij nodig heeft om iets te kunnen verwerken. Welke manier een kind leert en nog veel meer. Kinderenhoroscopen kunnen tot 12 jaar met toestemming van de ouders. Vanaf 12 jaar is het met medeweten van de betrokkenen.

Wil je een kijkje in ontwikkelingen in de toekomst in een jaarprognose, of bewuster worden van wat er nu echt bij je past. Voor duidingen van allerlei soorten horoscopen, neem contact info@AstroTaal.nl  

Wil je zelf een geboortehoroscoop leren duiden? Dan kan! Kijk dan op mijn website: www.AstroTaal.nl 

Like https://www.facebook.com/Astrotaal/  en blijf op de hoogte!

Foto's

AstroTaal.nl in het kort

's avonds geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Onze locatie

AstroTaal.nl


Groenland 15 3645 LG Vinkeveen
0612209399 Klik om te bellen