sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
 • Kruisherenborch 21
  5241 KK Rosmalen
 • 06-10888242
 • Website

Praktijk Ben Rovers

Ik bied sinds 2014 astrologische consulten, lezingen, workshops, cursussen en activiteiten voor groepen en teams aan. Ik doe dit in mijn praktijk in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Op verzoek van groepen, verenigingen en instellingen bied ik ook lezingen, workshops en cursussen op lokatie aan. Als astroloog specialiseer ik mij in: de zielsdimensie in astrologie, hermetische astrologie (en filosofie) en antieke kosmologie.

Ik verzorg daarnaast individuele coachingstrajecten, waarbij ik gebruik maak van astrologische inzichten. De ervaring leert dat hiermee snel tot de kern van de zaak kan worden gekomen en werkelijke verandering tot stand kan worden gebracht. Coaching is mogelijk m.b.t. uiteenlopende vraagstukken.

Ook ben ik actief als tekstschrijver. Ik kan je boek schrijven, bijvoorbeeld een instructie- of lesboek, een familiekroniek, een documentair boek over een belangrijk project, et cetera. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen, ook over astrologie en esoterische onderwerpen.

Voor meer informatie over mijn diensten, zie www.benrovers.com. 

Over mij

Ik ben sinds 2001 geintrigeerd door de symbolenwereld van de astrologie. Ik heb in Nederland en Belgie opleidingen klassieke en psychologische astrologie gevolgd en in Engeland een Master in mythologie, kosmologie en occulte tradities. Mijn motto: ik probeer van elke dag te leren.

Over astrologie

Astrologie brengt op een wonderlijke wijze de materiële en geestelijke dimensies van het bestaan met elkaar in verband, waardoor een diep inzicht kan worden verkregen in de zaken des levens. De Franse filosoof en antropoloog Lucien Lévy-Brühl sprak ooit over een participation mystique: een mystieke verbinding tussen mens en kosmos, die diep in het onbewuste ligt. De symbolen van de astrologie geven toegang tot deze onbewuste wereld, waarin volgens C.G. Jung ook alle kennis van de mensheid ligt opgeslagen.

Over coaching

Mijn inspiratie voor coaching ontleen ik aan Joseph Campbell’s mythologische beeld van de held(in) die op reis gaat. Dit is een metafoor voor het leven. De reis staat voor de behoefte om het gebaande pad te verlaten, om het levensrepertoire te verbreden, om te groeien als mens. Het brengt je in onbekend gebied waar je in aanraking kunt komen met gevaren en enge monsters (bijvoorbeeld je angsten of beperkende overtuigingen), maar je komt er ook onverwachte medereizigers tegen, die je helpen op je pad (je ontdekt bijvoorbeeld nieuwe talenten). Je keert altijd verrijkt terug van de reis. Onderweg heb je nieuwe talenten ontdekt, nieuwe inzichten opgedaan of nieuw gedrag geleerd.


Foto's van Praktijk Ben Rovers


Praktijk Ben Rovers in het kort

Diensten

 • Cursussen
 • Lezingen
 • Astrologisch consulten

In het weekend geopend:

Ja

Soort horoscoop

 • Geboortehoroscoop
 • Jaarhoroscoop
 • Kinderhoroscoop
 • Babyhoroscoop
 • Relatiehoroscoop

Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Ja