sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Brinkgreverweg 122
  7413 AG Deventer
 • 06-36466358
 • Website

Lia Ouendag | Astroloog, spreker en medium

Lia Ouendag onderscheidt zich als astroloog door zich te richten op de natuurkracht, kosmiche actuele ontwikkelingen van zon en planeten en de werkelijke horoscoop.

Haar kosmische werkwijze en duiding van de horoscoop is de universele taal van het hart, met een knipoog naar de astronomie.

Ruimtebewoner op Aarde

Je hebt er voor gekozen “even” op planeet Aarde te zijn. De frequentie op Aarde verandert tijdens dit leven snel. Het universum beweegt continu en maakt net als wij, een bewustzijnsgroei en ontwikkeling door. Het leven op Aarde is hiermee in afstemming.  Planeetinvloeden en zichtbare sterren om ons heen wisselen met ons energie en informatie uit. Dit is pure,  kosmische levenskracht.

Horoscoop van de ziel is bij Universe Astrology een plattegrond van het heelal op jouw geboortemoment, precies zoals het is!

De horoscoop van de ziel geeft en overzicht van jouw mogelijkheden tijden dit leven. Het biedt  informatie over jouw samenwerking met natuurkrachten en jouw persoonlijke Aardse weg. De horoscoop vertaalt de huidige kosmische invloeden en maakt je bewust van jouw zielsontwikkeling en essentie. Wanneer wij rekening houden met deze informatie, kunnen wij makkelijker onze vrije wil inzetten en onze talenten door ontwikkelen. ons hart volgen wordt dan een logische stap! Vanuit de horoscoop van de ziel ontstaat er meer begrip over waarom het gaat zoals het gaat. Het brengt inzicht, vertrouwen en contact met jouw (wel)zijn. De uitleg van de horoscoop wordt ervaren als een wegwijzer op je levenspad. Dit consult staat voor een snelweg naar jouw hoger zelf en biedt een mooie kosmische reis. 

Een horoscoop die verder gaat dan een mentaal beeld

De horoscoop die ik gebruik vertaalt niet alleen de planeetinvloeden van de huidige Saturnus, Mercurius en andere planeten maar geeft een totaal overzicht van alle belangrijke kosmische invloeden die van belang zijn tijdens een leven op Aarde. Denk aan zonnestormen, huidige planeetsferen, sterrenstelsels die in beweging zijn, zwarte gaten en de uitwisseling met onze grote buren zoals Sirius en de Plejaden. Iedere horoscoopuitleg is maatwerk, afgestemd op jouw zielsontwikkeling en persoonlijke rode draad in dit leven. De duiding is helder, logisch en herkenbaar. Je kunt met een consult ongeveer 1,5 jaar vooruit.

Astrologie is de vertaler voor kosmische hart-kennis.

Universe Astrology is mijn passie en met genoegen bied ik je de antwoorden op grote levensvragen.

Graag tot ziens onder de sterren in mijn praktijk in Deventer en/of Amsterdam

Hartegroet,

Lia Ouëndag


Foto's van Lia Ouendag | Astroloog, spreker en mediumLia Ouendag | Astroloog, spreker en medium in het kort

Diensten

 • Lezingen
 • Astrologisch consulten

In het weekend geopend:

Ja

Soort horoscoop

 • Geboortehoroscoop
 • Jaarhoroscoop
 • Kinderhoroscoop
 • Relatiehoroscoop

Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Nee