sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Vincent van Goghlaan 20
    7545 RN Enschede
  • 053-4345395
  • Website

Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog

Praktijk voor levensvragen en zingeving

Heb je een vraag die je bezighoudt…… over jezelf, je persoonlijk leven, de zin en betekenis van je leven, en wil je er duidelijkheid over hebben, voel je dan welkom voor een gesprek.

In je persoonlijke ontwikkeling kun je struikelblokken en problemen tegen komen, er kunnen zich gebeurtenissen voordoen, die op het oog geen verband met elkaar lijken te hebben. Diep van binnen merk je, dat je tegen bepaalde dingen aanloopt: je voelt angst, verdriet, woede, zinloosheid, machteloosheid of moedeloosheid, waardoor je belemmerd wordt in je leven. Dit kan zich onder andere uiten in stress, burn-out en depressie.

                             Dit kan ik samen met je in een groter perspectief plaatsen

Uitgangspunt is de Therapeutische Evolutionaire Astrologie. Ervaringen meegenomen uit vorig leven en/of uit voorouderlijke geschiedenis, willen verwerkt worden en dit kan zich voor jou uiten in onbegrijpelijke gebeurtenissen en omstandigheden in je leven.

Als je weet wat de bedoeling van je leven is, dan ga je begrijpen waarom het leven gelopen is, zoals het gelopen is. Dan weet je waar je mee bezig bent, dan begrijp je dat dingen niet voor niets gebeurd zijn, hoe pijnlijk ze ook soms zijn. Er ontstaat een samenhang in losstaande gebeurtenissen.

Samen kunnen we de rode draad in je leven duidelijk maken, in een gesprek dat helend kan werken. Weten wat de uitdaging en bedoeling van dit leven is, maakt dat je weer verder kunt met je leven. Je krijgt diepe antwoorden op diepe vragen.

Een gesprek geeft veel inzicht in je leven, vanuit een groter perspectief.

Online Consulten zijn mogelijk.

Indien wenselijk kunnen Coaching Sessies volgen.

Bezoek mijn website voor meer informatie.


Foto's van Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog


Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog in het kort

Diensten

  • Astrologisch consulten

In het weekend geopend:

Ja

Soort horoscoop

  • Geboortehoroscoop

Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Ja