Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Vincent van Goghlaan 20
    7545 RN Enschede
  • 053-4345395
  • Website

Praktijk Toya Wijtenburg, astroloog

Geboortehoroscoop met prognose

Evolutionaire horoscoop

Jaarhoroscoop

Loopbaanadvies

Studieadvies

Gezondheidsadvies

Astrologie Party voor 4-6 personen: "Introductie in je horoscoop",

 Zie Website: www.toyawijtenburg.nl

Alles is in beweging, de natuur, de wereld, wij mensen. Het leven wil geleefd worden, mee bewegen met wat er is, en daardoor kunnen ontwikkelen en groeien.

Je geboortehoroscoop geeft informatie over wie je bent, je drijfveren, missie, talenten, de bedoeling van jouw leven, om daar in mee te bewegen. Ook geeft je horoscoop aan waar je nu staat op je levensweg en in je groeiproces.

Evolutionaire horoscoop mee bewegen met het leven kan ook pijnlijk zijn, een gevoel van machteloosheid, angst, verdriet en zinloosheid, kunnen je belemmeren om het leven te leven zoals het bedoeld is.

Het is dan goed om te weten, dat je meer bent dan je ego / persoonlijkheid. Je bent verbonden met iets groters, je ziel. Dit opent perspectieven.

Je ziel heeft intenties, om specifieke ervaringen op te doen en eerder opgedane ervaringen te verwerken. Als je inzicht hebt in je zielsintenties, begrijp je waarom je leven gelopen is, zoals het gelopen is. Je kunt je handelen dan afstemmen op je zielsintenties. Een gesprek samen hierover geeft rust en kan uitermate helend werken.

Jaarhoroscoop geeft inzicht in actuele ontwikkelingen en processen in je leven, waardoor je kunt plaatsen wat er Nu speelt in je leven.

Studie en Loopbaanadvies Antwoorden op vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’, laten zien hoe je volledig tot je recht kunt komen en meebewegen met het leven.

Gezondheidsadvies Zijn mijn dagelijkse bezigheden een antwoord op mijn behoeften en verwachtingen van het leven?

Astrologie Party een inspirerend feestje! In de vorm van een spel, krijgt iedere deelnemer, aan de hand van zijn eigen horoscoop, persoonlijke uitleg over zelfgekozen thema’s. Je kunt de party thuis of elders houden – 4 tot 6 personen.

 Beschikbaar voor evenementen:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja