Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Heiloostraat 515
    2547 KN 's-Gravenhage
  • 070-2206643
  • Website

Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Dhargey: vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Astrologe

Ik ga tijdens een horoscooop duidling in dialoog met de ander om het beste in iemand anders te stimuleren. Inzichten te geven in de levens processen er spelen. 

De Vissen

De zon loopt nu door dierenriemteken van de Vissen van ongeveer: 19-02 tot en met 20-03

De eigenschappen van de Vissen zijn:

De Vis is iemand die met iedereen mee zwemt en op zoek is naar zijn of haar eigen identiteit. Het zijn mensen - mensen. Het leed van anderen kan de Vis zwaar aantrekken. Het is goed om mee te leven en niet mee te gaan lijden met anderen, want dan veranderd het lijden in persoonlijk lijden. De Vis voelt de stemmingen van anderen haarfijn aan. Wat een probleem kan zijn in het onderscheiden of het iets van zichzelf is of van anderen. De energie van de Vis is beweeglijk zowel naar binnen als naar buiten toe gericht. Ze zijn introvert aangezien de Vis leeft in de onbewuste wereld.
Ze zijn verbonden met het kosmisch geheel.

Neptunus is de heerser van het teken Vissen. Vissen leven in een droomwereld. Heeft niets met de realiteit te maken. Ze kunnen chaos en verwarring scheppen voor anderen of voor zichzelf. Ze hebben een sterke fantasie en zijn erg creatief. De Vis is sterk beïnvloedbaar. Doordat ze in het onderbewuste leven met hun gedachte kunnen ze geheimzinnig of mysterieus over komen op andere mensen. Het zijn idealisten.

Ze kunnen zich opofferen ten opzichte van andere mensen zoals moeder Theresa. Als de werkelijkheid van de huidige wereld hun teveel wordt kan het zijn dat ze deze werkelijkheid willen ontvluchten door een of ander verslaving. Dit kan van alles zijn, vluchten in alcohol, drugs, medicatie, tv, gamen, snoepen, etc.

Het gevolg daarvan is dat ze dingen vergeten.

Spiritueel sterk geestelijk gericht zijn. Eenheid zoeken met het goddelijke. Door meditatie, muziek, afzondering. Doordat de Vis in een ander bewustzijn fase leeft, worden daar de creaties geboren betreft muziek, kunst.
De Vis is sterk verbonden met de natuur.

De Vis is sfeergevoelig en houdt van romantiek en lekker geurtje en fijn muziekje. Als het maar zacht is. Liefde, of te wel onvoorwaardelijke liefde, barmhartigheid en mededogen is waar de Vis voor gaat.
De voeten horen bij de Vissen. Als je een Vis bent zorg goed voor je voeten en draag goede schoenen. Klachten aan je voeten zijn symbolisch voor dat je mogelijk teveel voor anderen mensen uit zou kunnen sloven. Begrens jezelf. Bloedarmoede komt vaak voor bij de Vissen, extra ijzer kan nodig zijn.

Uniek in Nederland:

Ik duid een horoscoop in combinatie met mijn eigen symbolen - kaarten die ik zelf heb getekend. De kleurrijke kaarten met de duiding erbij geven een duidelijk beeld van de horoscoop.

Ieder mens is uniek. Belangrijk vind ik dat iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Dat men kan leven vanuit zijn of haar innerlijk kern.

Vanaf 1989 ben ik bezig met de astrologie,

Geboorte horoscoop

(ook voor baby’s en kinderen):
Ieder mens is uniek en bestaat uit verschillende karakter eigenschappen.
Door een geboorte analyse kun je een beter inzicht krijgen in jezelf. Je krijgt
een beter beeld van wat je competenties / talenten zijn en op het gebied van
waar je leer processen liggen. Belangrijk is dat alle delen van je karakter de mogelijkheid hebben om tot uiting te komen. Lukt dit niet door onderdrukking of leefpatronen, dan kunnen er blokkades ontstaan en ziekte kan een gevolg zijn. Dus als je in jezelf de gedachte hebt van dit heb ik heel mijn leven al willen doen, probeer het dan vorm te geven. Als je vanuit het centrum van jezelf kunt leven dan blijf je in evenwicht.

Jaar horoscoop:

Hierbij krijg je de informatie welke belangrijke thema’s in dat jaar geactiveerd worden. Dit kan zeer ondersteunend zijn in de processen die spelen op dat moment. Nieuwe kansen, het leren van nieuwe dingen. Of je krijgt herkansingen om te leren wat je al had moeten leren of waar je al bekend mee bent. Ik gebruik hier 4 technieken voor: De geboorte horoscoop, de Jaar horoscoop en de Secundaire progressies en Transits.

Relatie horoscoop:

Hierbij leg ik de twee geboorte horoscopen naast / op elkaar en maak een
composiet horoscoop. De duiding die hieruit voort komt, geeft een beeld van welke raakvlakken er in de relatie zijn, zowel harmonisch als dynamisch. Hierdoor kun je veel inzicht krijgen in elkaar. In een systeemgesprek komen vaak onuitgesproken woorden naar de oppervlakte. Dit kan confronterend zijn maar tevens constructief voor de relatie.

Astrologische consulten zijn op afspraak.
Wat ik nodig heb is:
Geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats, woonplaats
Geboortetijd is verkrijgbaar bij de ouders, trouwboekje, geboortetegel, of op te vragen bij het gemeentehuis waar men geboren is.

Voor meer info zie mijn website.

Namasté

Annelies van Heijst

070 - 2206643

anneliesvanheijst@icloud.com

http://www.dhargey.nl


Foto's van Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding


Deze astroloog in het kort

Beschikbaar voor evenementen:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja