Capricornus Astrologisch Adviescentrum


Mozartstraat 3 7391 XD Twello
06 27237779 Klik om te bellen

Over Capricornus Astrologisch Adviescentrum

Welkom!

Mijn praktijk is opgericht in 1994, nadat ik diverse opleidingen volgde.

Ik ben praktijkvoerend astroloog en erkend door de Astrologische Vakvereniging Nederland. Bij deze Vereniging ben ik tevens contactpersoon.

Voordat ik mijn praktijk begon, werke ik in de gezondheidszorg, maar moest hiermee stoppen vanwege mijn rug.

Ik vind het fijn om mensen te helpen zich bewust te worden van zichzelf. Dat kan tijdens een consult (dat met gemak 2 uur kan duren), waarbij tevens de huidige voortschrijding van de planeten wordt uitgelegd: de progressies.

Veel mensen komen naar de praktijk omdat zij veranderingen voelen bij zichzelf en in hun relatie met dierbaren. Hoe ga je hiermee om? En zijn spanningen te verhelpen? Echt verhelpen is een groot woord. Maar door uitleg kun je heel veel doen om spanningen te helpen verminderen en de betrokkene een spiegel voor te houden: wie ben je en ben je je bewust van jezelf?

Een astroloog is in staat om de planeetinvloeden uit te leggen, vooral in gezinnen waar de onderlinge karakters botsen. Relatie-astrologie is dan ook een van de specialiteiten van Capricornus.

Er worden ook vragen besproken over werk en studie. Er is zoveel te zien in een horoscoop!

Ik heb mij gespecialiseerd in de horoscoop van kinderen en daarbij bespreek ik ook graag de relatie tussen kind en (één van) de ouders. Dit geeft veel inzicht!

Je kunt bij Capricornus cursussen volgen en dat doe ik graag in een klein groepje, zodat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt. Zo kun je je eigen horoscoop leren kennen en begrijpen.

Astrologie is er voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op www.capricornus.nl

Ik neem alle tijd voor de cliënt en kijk dan ook zelden op de klok tijdens een gesprek. Vaak duurt een consult langer door omstandigheden. Daar worden geen extra kosten voor gerekend; de cliënt moet zich hier op z'n gemak kunnen voelen. Er wordt ook altijd een opname gemaakt van het gesprek en deze wordt digitaal verstuurd.

Is het door omstandigheden niet mogelijk om naar de praktijk in Twello te komen? Dan is Skype een uitkomst. En voor mensen die afhankelijk zijn van het OV, is het station en de bushalte heel dichtbij. Wel zo gemakkelijk!

Ik verwelkom u graag in Twello!

Barbara van Oosterzee heeft sinds kort een boek uitgegeven:

"Astrologie in de Nieuwe Tijd" is een boek dat ook door niet-astrologen gelezen kan worden.

Foto's

Onze locatie

Capricornus Astrologisch Adviescentrum


Mozartstraat 3 7391 XD Twello
06 27237779 Klik om te bellen