Chaldea, Spiritueel Centrum


Weelweg 8 4321 AH Kerkwerve

Over Chaldea, Spiritueel Centrum

Sinds 2010 ben ik actief met Chaldea, spiritueel Centrum.

Mijn passie is mensen begeleiden van A naar B. In welke vorm dan ook en bij alles wat ik doe pas ik de Astrologie toe. De Astrologie is voor mij de basis van alles, dat pas ik ook toe in de praktijk.

Chaldea is gericht op Astrologie. Of het nou gaat om een analyse van je geboortehoroscoop, een jaarhoroscoop, een relatiehoroscoop of de analyse waarom het niet lukt om af te vallen, als persoonlijke coach begeleid ik je op de weg die je brengt naar het antwoord op jouw vragen.

Wat kan de Astrologie voor jou betekenen?
Een horoscoop teken ik op basis van de gegevens zelf in. Door het systematisch opbouwen en het op een gevoelsmatig manier tekenen gaat de energie stromen. Daarmee start ook de analyse.

In een persoonlijk gesprek vertel ik je wat ik zie. Of dat antwoord geeft op jouw vragen kan ik niet met zekerheid zeggen. Dat is afhankelijk van je vraag. Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Geboortehoroscoop

Iedereen weet wel wat zijn of haar sterrenbeeld is. Dat is de plaats waar je Zon staat op het moment dat je geboren bent.
Ieder mens is uniek en niet één mens geboren onder hetzelfde Zonneteken is gelijk.
Dit heeft te maken met waar op het moment waarop je geboren bent, de datum waarop je je verjaardag viert. Om te komen tot een goede analyse is van belang te weten in welke plaats je bent geboren en zeer belangrijk; hoe laat je geboren bent.
Het magische moment van geboorte geeft weer waar de planeten en lichten aan de hemel stonden en welke verbindingen deze met elkaar maken.
De basis van je karakter:
De geboortehoroscoop geeft het energiepatroon van je persoonlijkheid aan. Laat je zien waar je talenten liggen en hoe je je uitdagingen kunt aangaan.
Hoe je persoonlijke talenten zich ontwikkelen hangt af van de omstandigheden waarin je opgroeit en de ervaringen die je opdoet in de loop van het leven.
Heb je voor jezelf een duidelijke vraag en wil je daar antwoord op krijgen?
Wat ik nodig heb om je horoscoop te kunnen maken is: Geboorteplaats, -datum en -tijd.
(Als je de tijd niet weet, kun je dit opvragen bij de gemeente van geboorte.)

Jaarhoroscoop

Een jaarhoroscoop is een horoscoop die loopt van verjaardag tot verjaardag. Een jaar horoscoop wordt ook wel Solaarhoroscoop genoemd.
In deze Solaarhoroscoop wordt bekeken welke thema’s belangrijk voor je kunnen zijn in een bepaald jaar.
Voor de diepgang van de Solaarhoroscoop is het goed om de je geboortehoroscoop er naast te leggen. De analyse van de aanwezige basisaanleg geeft inzicht hoe je geneigd bent zaken op te pakken.
Het kan zijn dat je geneigd bent zaken op een mentale manier op te pakken en in de Solaarhoroscoop speelt een emotionele of praktische energie een grote rol.
Dan kan dat voor jou inhouden dat er aan je gevraagd wordt om evenwicht te brengen in de mentale en emotionele of praktische benadering van dingen.

Relatiehoroscoop

Door de analyse van beide geboortehoroscopen is inzichtelijk gemaakt hoe een ieder de relatie benaderd.
Wat je persoonlijk van een partner verwacht en wat je in een relatie nodig hebt.
Door jouw horoscoop en die van je partner te combineren ontstaat er een eigen horoscoop; de relatiehoroscoop.
Wil je serieus kijken naar je relatie doormiddel van deze drie unieke horoscopen, dan vraagt dit open- en eerlijkheid van beide gesprekspartners.
Als eerste vindt er met ieder apart een gesprek plaats over de geboortehoroscoop en hoe je een relatie ervaart.
Daarna vindt er een driegesprek plaats over de relatie zelf.
De techniek is van toepassing op alle soorten relaties. De relatiehoroscoop geldt niet alleen voor liefdes partners. Ouders, grootouders, collega’s kunnen hiervan gebruik maken.
Voorwaarde is wel dat beide gesprekspartners akkoord gaan met de analyse van de geboortehoroscopen.

Foto's

Chaldea, Spiritueel Centrum in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten

Onze locatie

Chaldea, Spiritueel Centrum


Weelweg 8 4321 AH Kerkwerve