Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding


Heiloostraat 515 2547 KN 's-Gravenhage
06 28648168 Klik om te bellen

Over Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Dhargey: vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Nieuwe overtuigingen:

We leven in een hectische tijd en mogelijk hou jij je vast aan oude overtuigingen die je al lang ontgroeid bent. Ik geloof dat er oneindig veel mogelijkheden zijn in het leven, ook in jouw leven. Benut je alle kansen die je krijgt of blijf je liever hangen in oude leefpatronen? Durf je uit je comfort zone te komen? Wie weet wat voor mooie weg er voor je open ligt. 

Astrologie:

Op het moment dat iemand geboren wordt, staan de planeten in meerdere dierenriemtekens. Zo boven, zo beneden. Dit wordt ook wel de blauwdruk genoemd. Je karaktereigenschappen komen hieruit voort. Je krijgt inzicht betreft je talenten en je leerprocessen. Er kunnen karaktereigenschappen zijn die je in aanleg bezit, maar waar je mogelijk in het geheel niet aan toe komt door welke omstandigheid dan ook. Door een geboorte– jaar– of relatie horoscoop te laten duiden kun je meer inzicht krijgen in je eigen processen zodat je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Een horoscoop is net als een klok of een levenswiel, hij draait je hele leven als maar door. 

Door de progressie’s van de huidige planeten krijg je dan telkens weer nieuwe thema's in je leven waaraan je mag werken. Met ongekende mogelijkheden of uitdagingen. Het gaat erom dat je een diepe ziels-verbondenheid krijgt met je eigen kern. Laat dingen los die je ontgroeid bent of die niet meer bij je passen. Of kijk of je dit nieuw leven in kunt blazen. Omring je met een netwerk van gelijkgestemde, zodat je werkelijk contact hebt met die ander. Blijf in ontwikkeling en sta open om verder te willen groeien. Je tijd hier op aarde is kostbaar. Verspil geen tijd. Wat is je grootste passie, waarvoor je hier op aarde bent gekomen? Maak in het dagelijks leven hier ruimte voor om dit vorm te geven op aarde. Als we in dialoog gaan, kunnen we de horscoop samen verder uitdiepen.

Uniek in Nederland:

Een horoscoop duid ik in combinatie met mijn eigen symbolen - kaarten die getekend heb. De kleurrijke kaarten met de duiding erbij geven een duidelijk beeld van de horoscoop.

Ieder mens is uniek. Belangrijk vind ik dat iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Dat men kan leven vanuit zijn of haar innerlijk kern.

Vanaf 1989 ben ik bezig met de astrologie,

Geboorte horoscoop

(ook voor baby’s en kinderen):
Ieder mens is uniek en bestaat uit verschillende karakter eigenschappen.
Door een geboorte analyse kun je een beter inzicht krijgen in jezelf. Je krijgt
een beter beeld van wat je competenties / talenten zijn en op het gebied van
waar je leer processen liggen. Belangrijk is dat alle delen van je karakter de mogelijkheid hebben om tot uiting te komen. Lukt dit niet door onderdrukking of leefpatronen, dan kunnen er blokkades ontstaan en ziekte kan een gevolg zijn. Dus als je in jezelf de gedachte hebt van dit heb ik heel mijn leven al willen doen, probeer het dan vorm te geven. Als je vanuit het centrum van jezelf kunt leven dan blijf je in evenwicht.

Jaar horoscoop:

Hierbij krijg je de informatie welke belangrijke thema’s in dat jaar geactiveerd worden. Dit kan zeer ondersteunend zijn in de processen die spelen op dat moment. Nieuwe kansen, het leren van nieuwe dingen. Of je krijgt herkansingen om te leren wat je al had moeten leren of waar je al bekend mee bent. Ik gebruik hier 4 technieken voor: De geboorte horoscoop, de Jaar horoscoop en de Secundaire progressies en Transits.

Relatie horoscoop:

Hierbij leg ik de twee geboorte horoscopen naast / op elkaar en maak een
composiet horoscoop. De duiding die hieruit voort komt, geeft een beeld van welke raakvlakken er in de relatie zijn, zowel harmonisch als dynamisch. Hierdoor kun je veel inzicht krijgen in elkaar. In een systeemgesprek komen vaak onuitgesproken woorden naar de oppervlakte. Dit kan confronterend zijn maar tevens constructief voor de relatie.

Astrologische consulten zijn op afspraak.
Wat ik nodig heb is:
Geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats, woonplaats
Geboortetijd is verkrijgbaar bij de ouders, trouwboekje, geboortetegel, of op te vragen bij het gemeentehuis waar men geboren is.

Voor meer info zie mijn website.

Namasté

Annelies van Heijst

06 28648168

anneliesvanheijst@icloud.com

www.dhargey.nl

Foto's

Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding

Dhargey, vooruitgang, ontwikkeling, verspreiding


Heiloostraat 515 2547 KN 's-Gravenhage
06 28648168 Klik om te bellen