Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen


Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25 3811 KA Amersfoort
06-47980503 Klik om te bellen

Over Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen

Inzicht in jezelf, persoonlijke en spirituele ontwikkeling op basis van je persoonlijke horoscoop. De horoscoop is voor mij geen doel op zich, maar een (coachings)middel om jezelf beter te leren kennen en te kunnen groeien. Een horoscoop geeft inzicht in je karakter (hoe je in elkaar zit, talenten, valkuilen, uitdagingen etc), maar laat ook zien wat er voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is (spiritualiteit en zingeving). En welke thema's er op dit moment in je leven actueel zijn en om aandacht vragen.

De Horoscoopopstellingen, introductieworkshop en cursus "Astrologie Persoonlijk" vinden plaats in Amersfoort. Daarnaast geef ik individuele astrologische consulten en workshops in Amsterdam (consulten evt ook online). 

Horoscoopopstellingen:
Systemische opstellingen met 'delen van jezelf' (archetypische inhouden), waarbij je persoonlijke horoscoop als landkaart dient. De opstellingen geven inzicht in thema's die spelen, het proces waar je in zit en hoe de innerlijke dynamiek van je karakter zich in het hier en nu naar het dagelijks leven vertaalt. 

Introductieworkshop en cursus "Astrologie Persoonlijk":
Op 19 januari en 16 februari is er weer een introductieworkshop waarin je kunt kennismaken met astrologie, het werken met opstellingen en je persoonlijke horoscoop. Het thema van deze workshop is "de vier elementen" (en hoe deze zich in jouw leven laten zien). Voor wie daarna meer wil, start er in maart een 4-daagse cursus "Astrologie Persoonlijk", ook met je persoonlijke horoscoop als uitgangspunt (en een mix van theorie en praktijk). Meer informatie hierover is te vinden op mijn website.

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling op basis van je horoscoop:
Eens per jaar start er een cyclus horoscoopopstellingen van 7 of 8 maandelijkse workshopdagen, die gericht is op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In deze cyclus werken we met een combinatie van astrologie en systemisch werk. De huidige cyclus is al begonnen en zit vol. De volgende cyclus zal naar verwachting in september van start gaan. 

Locatie (voor alles wat hierboven vermeld staat):
Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort
In samenwerking met Hans Planje

Astrologische consulten:
Individueel traject waarbij we in een serie van 3 consulten uitgebreid je horoscoop induiken.
We nemen hierbij zowel de persoonlijke als de spirituele laag (voor wie wil) onder de loep, en kijken ook naar thema’s en levensgebieden die op dit moment in je leven een belangrijke rol spelen. Als er dingen zijn waar je meer over wil weten, bijvoorbeeld een specifieke situatie waar je in zit of een steeds terugkerend thema (rode draad in je leven), kun je dit van tevoren aangeven (maar je mag het ook open laten). 

Individuele consulten vinden plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam:
Praktijkadres: Het Coachhuis Vondelpark, van Eeghenlaan 27, 1071 EN Amsterdam
Als dit je voorkeur heeft, kan het ook online (zakelijk ook op locatie).

Workshop astrologie - stel je eigen groep samen:
Maak kennis met astrologie aan de hand van je persoonlijke horoscoop en leer je collega's, familie, vrienden en vriendinnen eens op een andere manier kennen. Ook leuk als teamuitje of voor een vrijgezellenfeest. Meer informatie is te vinden op mijn website. Neem gerust contact met me op als je een andere groepsgrootte, dag, tijd of locatie in gedachten hebt. Er is veel mogelijk.

Contactgegevens:
Karin van der Vaart
06-47980503
info@karinvandervaart.nl
www.karinvandervaart.nl

Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen in het kort

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Geboortehoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen
Lezingen

Onze locatie

Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen


Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25 3811 KA Amersfoort
06-47980503 Klik om te bellen