Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen


Het Coachhuis Vondelpark, van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam
06-47980503 Klik om te bellen

Over Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen

Inzicht in jezelf, persoonlijke en spirituele ontwikkeling op basis van je persoonlijke horoscoop. De horoscoop is voor mij geen doel op zich, maar een (coachings)middel om jezelf beter te leren kennen en te kunnen groeien.

Astrologische consulten:
Een horoscoop geeft inzicht in je karakter (hoe je in elkaar zit, talenten, valkuilen, uitdagingen etc), maar laat ook zien wat er voor de ontwikkeling van je ziel belangrijk is (spiritualiteit en zingeving). Ik duid beide facetten en kijk ook welke thema's en levensgebieden op dit moment voor jou actueel zijn. Individuele consulten vinden plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam, of als dat je voorkeur heeft, kan het ook online (en zakelijk ook op locatie). Kijk voor meer informatie op mijn website. 

Praktijkadres: Het Coachhuis Vondelpark, van Eeghenlaan 27, 1071 EN Amsterdam
Ook online mogelijk, zakelijke consulten in overleg ook op locatie

Horoscoopopstellingen:
Systemische opstellingen met 'delen van jezelf' (archetypische inhouden), waarbij je persoonlijke horoscoop als landkaart dient. De opstellingen geven inzicht in thema's die spelen, het proces waar je in zit en hoe de innerlijke dynamiek van je karakter zich i het hier en nu naar het dagelijks leven vertaalt. 

Locatie: Centrum Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort
In samenwerking met Hans Planje

Agenda 2020: Op 19 januari en 16 februari is er weer een introductieworkshop waarin je kunt kennismaken met astrologie en je persoonlijke horoscoop. Het thema van deze workshop is "de vier elementen". Voor wie daarna meer wil, start er in maart een 4-daagse cursus, ook met je persoonlijke horoscoop als uitgangspunt (en een mix van theorie en praktijk). Meer informatie hierover is te vinden op mijn website.

Ook start er eens per jaar een cyclus van 7 of 8 maandelijkse workshopdagen, gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De huidige cyclus is al begonnen en zit vol. De volgende cyclus zal naar verwachting in september van start gaan.

Workshop astrologie - stel je eigen groep samen:
Maak kennis met astrologie aan de hand van je persoonlijke horoscoop en leer je collega's, familie, vrienden en vriendinnen eens op een andere manier kennen. Ook leuk als teamuitje of voor een vrijgezellenfeest. Meer informatie is te vinden op mijn website. Neem gerust contact met me op als je een andere groepsgrootte, dag, tijd of locatie in gedachten hebt. Er is veel mogelijk.

Contactgegevens:
Karin van der Vaart
06-47980503
info@karinvandervaart.nl
www.karinvandervaart.nl

Foto's

Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Geboortehoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen
Lezingen

Onze locatie

Karin van der Vaart | Astrologische Consulten & Horoscoopopstellingen


Het Coachhuis Vondelpark, van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam
06-47980503 Klik om te bellen