Lia Ouendag | Astroloog


De Steege 11 7251 CK Rotterdam | Vorden
06 36466358 Klik om te bellen

Real time, astronomisch kloppende planeetstanden
Voor particulieren en ondernemers
Lia gaf al meer dan 2.400 consulten

Over Lia Ouendag | Astroloog

Mijn naam is Lia Ouendag, ik ben geboren in Haarlem in 1971.

Mijn oma bracht mij de liefde voor de sterren bij. Al op jonge leeftijd ervaarde ik de sterrenhemel als magisch. Het universum werkt relativerend en is vertrouwd. Rijdend op mijn paard voelde ik de verbinding met de Aarde en “Hemel”. De sterren werden mijn passie. Ik groeide op in een ondernemersfamilie waar mijn vader de astrologie introduceerde. Wanneer mijn vader les gaf over de astrologie luisterde ik aandachtig en schreef ik als jong meisje, vele boeken vol met aantekeningen. Met ook een bijzondere moeder met een praktijk natuurgeneeskunde en wat homeopathische artsen in de familie, kreeg ik alle ingrediënten aangeboden om een stevige spirituele basis te vormen. Ik ging mijn eigen weg.

De astrologie heeft mij van jongs af aan ondersteund. In mijn turbulente en intensieve leven bood de astrologie inzicht in de loop van mijn leven maar ook verbinding, liefde en vertrouwen.Het voelde als een logische behoefte om de daadwerkelijke sterrenhemel terug te zien in een horoscoop. Het leek me helder dat de oorspronkelijke astronomische waarden de basis vormen voor een horoscoop. En zo ging ik het doen. De horoscooptekening waar ik mee werk zijn om die reden anders dan die van de westerse astrologen. Mijn duiding specifiek en hart-taal. Hiermee onderscheid ik me als astroloog.

In verbinding met natuurkrachten en mijn grote liefde voor het universum, houd ik rekening met de actuele energie van planeten. Ook planeetinvloeden dienen in de tijd anders geduid te worden. De dagelijkse verdieping in de astronomische en universele bewegingen laten mij de grote verbanden zien in ons Aardse, praktische leven. Ik blijf mij voortdurend door ontwikkelen door te leren, luisteren, lezen en beleven.

Van mijn klanten krijg ik al jaren teruggekoppeld dat mijn horoscoopuitleg duidelijk, gedetailleerd en kloppend is. Vanaf mijn vijftiende leg ik horoscopen uit. Ik heb inmiddels meer dan 2.300 horoscopen uitgelegd. Ieder consult, ben ik weer onder de indruk van de synchroniciteit en grote verbanden. Het leven is zo bijzonder goed geregisseerd. Dagelijks blijf ik verwonderd over de invloed van natuurkrachten en de ontwikkelingsweg van de mens hier op Aarde. Ik laat mij graag inspireren door astronomie, natuurvolkeren en de vele reizen op Aarde. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van astrologie, hart-werk, voeding, healing en boeddhisme.

Sinds 2011 ben ik fulltime professioneel astroloog en heb ik mijn eigen praktijk. Het is mijn levenswerk geworden. De kosmische kennis is universeel en de taal van het hart.

Graag ben ik samen met jou onder de sterren.

Hartegroet, Lia Ouendag

Lia Ouendag | Astroloog

Foto's

Lia Ouendag

Lia Ouendag | Astroloog in het kort

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Babyhoroscoop
Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Kinderhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen
Lezingen

Artikelen

Kosmisch tussendoortje- Als het even anders gaat..

Mercurius retrograde Nou zeg, gaat ineens de waterkoker kapot.De melkopschuimer voor onze bambu werkt niet meer.Afspraken worden verzet.De auto hapert! Ja, dat klopt. Je hebt soms een periode van 3 weken...

Kosmische update: aan de hand meegenomen

Kadootjes Soms zijn er van die dagen, dan ben je geraakt en ontroerd door wat er “gewoon” gebeurt. Gisteren (28 juli) was zo’n dag dat het ook jou ook kan zijn overkomen. Doorbraken,...

Onze locatie

Lia Ouendag | Astroloog


De Steege 11 7251 CK Rotterdam | Vorden
06 36466358 Klik om te bellen