De Maand van de Spiritualiteit


29 oktober 2011 t/m 30 november 2011 Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De initiatiefnemers van De Maand van de Spiritualiteit willen aansluiten bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien.

Spiritualiteit kan heel concreet evenwicht, voeding en richting geven in een complexe wereld. Richting voor een betere omgang met de medemens, onze leefomgeving en onze planeet. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan, vinden we balans, kan het leven gaan bruisen en leven we met ‘hartstocht’.

 

Net als de voorgaande jaren zal de Maand van de Spiritualiteit een maand zijn vol evenementen. Evenementen die je de ruimte geven om even op adem te komen.

 

De Maand van de Spiritualiteit is een initiatief van Omroepvereniging KRO, Uitgeverij Ten Have, Dagblad Trouw. Voor meer informatie zie de website http://www.maandvandespiritualiteit.nl/ 

 

'zon aarde

 


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via astroloog-info.nl