Ourobouros


De Keyserstraat 5 5462 EL Veghel

Over Ourobouros

Ourobouros richt zich op het thema Persoonlijk Leiderschap en streeft er naar mensen de regie over hun eigen leven te laten nemen en ervaren.

Astrologie is daarin een belangrijk instrument. Wij zien de geboortehoroscoop als een persoonlijke handleiding bij dit leven, een blauwdruk waarin vaardigheden, verlangens, talenten en mogelijkheden worden aangegeven. Het Leven nodigt iedere mens uit te worden wie hij werkelijk is. Dat is de weg die we in ons leven afleggen. Een handleiding of routekaart bij deze weg is daarbij handig, zo blijkt steeds weer.

Mensen veranderen slechts om twee redenen: liefde of crisis. En vaak moet het tot een crisis komen. Ourobouros ondersteunt daarin middels astrologische consulten, counselling sessies, gesprekken. Dat wat nodig is om de eigen regie weer op te pakken.

Maak gerust een afspraak.

Het resultaat is een “Aha erlebnis” zoals een van onze cliënten opmerkt. “Ik ziet opeens waarom ik dingen doe. Ik herken waarom ik steeds weer een bepaald type mens op mijn pad krijg”. “En nu begrijp ik hoe en waarom de weerstanden uit het verleden mij hebben gevormd”.

Ourobouros in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Ourobouros


De Keyserstraat 5 5462 EL Veghel