Astrologe Patricia


Klaversloot 13 1721 HS Broek op Langedijk
06 83675085 Klik om te bellen

Toegankelijk
Betaalbaar
Praktijkgerichte duidingen

Over Astrologe Patricia

Ik ben Patricia Reijne- van Kampen, alweer bijna 20 jaar samen met Jan waarvan 6 jaar getrouwd en woonachtig in Broek op Langedijk. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met Astrologie bezig. Ik zocht bepaalde antwoorden in mijn leven. Ik had persoonlijk niet zo'n goede start en ben op zoek gegaan naar mezelf zonder de stempel die anderen op je drukken zoals je ouders, andere mensen of de maatschappij. Dat was soms een pijnlijk proces (ook een avontuur!) en ook een proces van loslaten.

Ik besloot mijn achtergrond als maatschappelijk werker en het coachen van mensen te combineren met de Astrologie. Zo heb ik het gevoel dat ik mensen 'echt' kan bereiken.

Via het laten duiden van je geboortehoroscoop valt er zoveel over jezelf te leren. Je neemt een kijkje in je eigen persoonlijkheid, in je eigen ziel zelfs. Misschien heb je het gevoel telkens tegen dezelfde problemen aan te lopen... ben je al langere tijd zoekende maar kun je dat niet concretiseren of ervaar je relatieproblemen en weet je niet waar het aan ligt... Het kunnen tal van levensvragen zijn waar je mee rondloopt.

Ups en down in je leven houd je natuurlijk altijd, dat heeft iedereen. Maar door er met een astroloog over te praten kun je van veel dingen bewust worden. Je gaat vanzelf dieper op bepaalde dingen in. Nieuwsgierig geworden?

Mijn diensten bestaan uit de volgende consulten. Zo bied ik een schriftelijk consult aan, dat is een schriftelijke karakteranalyse van jou. Dat beschrijf ik best uitgebreid en ik maak er een mooie lay-out van (in een ringband). Alle aanvullende informatie over de basisbeginselen van de astrologie (zoals de sterrenbeelden, de huizen en de planeten) doe ik er ook bij. Dan heb je een mooi naslagwerk in je bezit. Kosten 65 euro. Ik kan het opsturen (ik reken geen verzendkosten) maar als je niet te ver weg woont kom ik de horoscoop langsbrengen of je haalt de horoscoop zelf op. Het is trouwens ook leuk en uniek om een schriftelijke karakteranalyse van iemand (bijv aan je dochter of moeder) cadeau te geven.

Verder bied ik een mondeling consult aan. Op mijn website gebruik ik als thema relatieproblemen maar dat kunnen ook andere thema's zijn waar je mee rondloopt, bijvoorbeeld op het gebied van werk of diepere problemen die je nog niet hebt verwerkt zoals je minderwaardig voelen bijvoorbeeld, toch nog vaak onzeker zijn. Een geboortehoroscoop kan je helpen om weer grip te krijgen op je leven en de emoties die daarmee gepaard gaan. En middels een gesprek kunnen we 'dieper'op bepaalde dingen ingaan. Kosten: 75 euro.

En ik 'trek' ook jaarhoroscopen, dat noem je in de astrologie een solaarhoroscoop. Ik heb daarvoor ook je geboortegegevens nodig maar met de berekening ga ik uit van je huidige woonplaats. Ik beschrijf dan de tendenzen van bijv. 2023 of 2024. Waar gaat je aandacht naar uit in dat jaar? Is het wijs van baan te veranderen? Dat soort vragen kunnen aan de orde komen. Kosten: 65 euro.

Wil je een van deze bovenstaande consulten? Dan heb ik de volgende gegevens nodig: je naam, je geboortedatum, je geboortetijd en je geboorteplaats en bij een solaar ook je huidige woonplaats. Het kan zijn dat je je geboortetijd niet weet dan kun je die opvragen bij de Gemeente waar je bent geboren. En je zou natuurlijk ook iemand anders op kunnen geven. (als cadeau)

Ook schilder ik op dit moment de 12 sterrenbeelden en maak ik leuke astrologische kaarten.

Wie weet tot ziens!

Een astrologische groet van Patricia Reijne van Kampen

Zo boven, Zo beneden

Foto's

VISSEN.... IK GELOOF... DE HULPVERLENER OF DE GENEZER
ASTTROLOGE PATRICIA
TWEELINGEN.... IK DENK.... DE JOURNALIST OF DE KLETSKOUS!
LEEUW... IK KAN.... DE LEIDER

Astrologe Patricia in het kort

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Artikelen

Pluto in Waterman

Pluto in Waterman Op 23 maart 2023 maakt Pluto (macht, transformatie) zijn eerste intrede in het Watermanteken (gelijkheid, vriendschap,...

Onze locatie

Logo Astrologe Patricia

Astrologe Patricia

Astrologe Patricia


Klaversloot 13 1721 HS Broek op Langedijk
06 83675085 Klik om te bellen