Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog


Vincent van Goghlaan 20 7545 RN Enschede
053-4345395 Klik om te bellen

Over Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog

Praktijk voor levensvragen en zingeving

Heb je een vraag die je bezig houdt….. over jezelf, je persoonlijk leven, de zin en betekenis van je leven, en wil je er duidelijkheid over hebben, voel je dan welkom voor een gesprek.

In je persoonlijke ontwikkeling kun je problemen tegen komen, waar je keer op keer tegen aan loopt. Je voelt je belemmerd, onbegrepen, machteloos, niet gezien, kwetsbaar en heel alleen op dit punt, je hebt het gevoel dat niemand je echt begrijpt. Je begrijpt niet waar dat vandaan komt, waarom je steeds in omstandigheden terecht komt waar je eigenlijk niet voor kiest.

Wat kan ik eraan doen? Waar komt dat gevoel vandaan? Wie ben ik in wezen eigenlijk - wie ben ik bedoeld te zijn? Wat heeft het leven voor mij in petto, wat is de bedoeling van mijn leven?

Dit alles kan ik samen met je in een groter perspectief plaatsen, zodat de vele puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De uitdaging en rode draad in je leven worden duidelijk en je kunt weer verder met je leven. Je hebt er zin in!

Tijdens je leven kunnen verschillende thema’s om aandacht vragen, zoals relaties, vriendschap, studie, werk, carrière, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Je horoscoop op basis van evolutionaire astrologie, geeft alle informatie over ervaringen, gaven, belemmeringen en eventueel trauma uit vorig leven. Geeft inzicht in het huidig leven en laat de thema’s zien, die voortdurend aandacht vragen om te komen tot dat, wat de bedoeling is in je leven.

Online Consulten zijn mogelijk.

Indien wenselijk kunnen Coaching Sessies volgen.

Bezoek mijn website voor meer informatie.

Foto's

Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Onze locatie

Logo Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog

Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog

Praktijk Toya Wijtenburg, Therapeutisch Evolutionair Astroloog


Vincent van Goghlaan 20 7545 RN Enschede
053-4345395 Klik om te bellen