Studio De Ster- Brita Falk


Jan van Nassaustraat 1 1901 TJ Castricum
0251-826138 Klik om te bellen

Over Studio De Ster- Brita Falk

Astrologie cursussen en consulten


Brita Falk (1969): Al in mijn jeugd maakte ik kennis met astrologie, mijn moeder (astrologe) gaf ons al haar kennis door en begon daar al jong mee. Mijn eerste astrologie-boek was ‘Het Zonnejaar” van Mellie Uyldert, een enorme inspiratiebron. 

In 1985 begon ik met een basis-opleiding bij Wieger Veerman in Huizen. Daar maakte ik ook kennis met de lessen van Mellie Uyldert. Haar boeken zijn van onschatbare waarde en ik ben blij dat ik ook haar lessen heb kunnen volgen. Later heb ik mijn opleiding vervolgd bij  Adrie van der Ven, Frank Clifford en Karen Hamaker. Regelmatig volg ik bijscholingen.

Sinds 2007 schrijf ik korte artikelen over astrologie., voornamelijk psychologische astrologie. Vanwege mijn dansachtergrond komen er vaak horoscopen van artiesten voorbij, en daar schrijf ik dan ook vaak over. Daarnaast heeft synastrie, (het vergelijken van horoscopen in partnerschap of samenwerking), mijn grote interesse. 

De astrologie loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het, na 35 jaar, nog steeds een heerlijke materie waarbij ik iedere keer weer nieuwe aspecten ontdek. Het geeft mij duidelijkheid en inzicht in anderen en mezelf, en ik kan dat ook aan anderen meegeven in een consult en in de cursussen.

Je kunt bij mij een astrologie-consult boeken en cursussen volgen.

Foto's

Studio De Ster- Brita Falk in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Beschikbaar voor evenementen

Ja

Soort horoscoop

Babyhoroscoop
Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Kinderhoroscoop
Relatiehoroscoop

Diensten

Astrologisch consulten
Cursussen

Onze locatie

Studio De Ster- Brita Falk


Jan van Nassaustraat 1 1901 TJ Castricum
0251-826138 Klik om te bellen