Terug

Hoe ga ik om met een schorpioen man?

Lilly

Mijn man is schorpioen, en kan niet omgaan met mijn emoties die ik heb als tweeling. Bij hem draait veel om macht en hij staat niet open voor mijn uitleg. Hoe hou ik een schorpioen man onder controle en zorg ik er voor dat hij geen controle krijgt over mij? 


3 Antwoorden

Antwoord van Hans Planje

Dat hangt heel erg van jezelf af. Probeer niet je man onder controle te krijgen, maar bij jezelf te blijven. Keenelijk is er iets in dit gedrag, dat jou triggert. Daarvoor zou je een horoscoopduiding kunnen laten doen. Vraag vrijblijvend verdere informatie: info@hansplanje.nl.

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Tweelingvrouw,

astrologe Liz Greene heeft daar een heel goed boek over geschreven nl ´Liefde in de sterren´, dit is ook gratis te lezen op haar website www.astro.com en ook 2ehands te koop.

Je zult dan lezen dat het verschil in temperament zowel de aantrekking als de strijd veroorzaakt, jij als Luchtteken bent veel communicatiever dan zijn waterteken schorpioen die meer gesloten is en broeierig.

uiteindelijk gaat het er in een gelijkwaardige relatie niet om dat 1 van 2 de 100% controle over de ander heeft/krijgt, zou ook te saai worden... Het is wel erg beperkt om alleen maar naar jullie beider zonnetekens te kijken hoor, ook de ascendant en de planeet mercurius (= communicatie) geven veel informatie over waarom je elkaar aantrekt maar ook wat de verschillende behoeftes zijn in nadenken en uiten wat je denkt en voelt. ALs jij controle hebt over jezelf zal hij ook niet over je heen kunnen gaan maar zich moeten aanpassen aan jou

Als je meer wilt weten loop dan eens binnen op een zaterdagmiddag (14-17 u) bij boekhandel Wanuskewin dan kijken we samen naar jullie beider horoskopen en geef ik je wat inzicht en advies (tips) over hoe met elkaar om te gaan, kost je € 20,- per 30 min, dat is een stuk goedkoper dan relatietherapie !! groet, Sophie

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste,

 

Een schorpioen-man en een tweelingenvrouw. Zoals bij alles hangt het af van het bewustzijn van beide partners. Stel nu dat dat bewustzijn gemiddeld is en dat beiden bij elkaar de ideale relatie zoeken.

 

Dan is het een uiterst boeiende relatie. Immers de twee zijn in ieder opzicht elkaars tegendeel. Daar ligt een enorme potentie om te leren dat er mensen zijn die totaaal anders in het leven staan. De een opereert vanuit de voortdurende angst om de controle te verliezen. Deze persoon doet er goed aan te beseffen dat die controle niet op de buitenwereld gericht moet worden. Dat is een verloren strijd. Nee, de controle richt iemand het best op de innerlijke chaos. Innerlijke chaos? Een tweelingengeborene kent dat niet, en zeker niet het sneeuwbal-efffect van de eenmaal losgeslagen gevoels-zee.

 

In tegendeel, de tweelingen-geborene moet dat helemaal niets van hebben. En dat is nu juist de perfecte aanvulling, want het grote tekort.

 

Zoek je een ideale relatie? Deze combinatie is er een als je de belofte ervan waarmaakt en leert de ander toe te laten. En ja, je schorpioen-man heeft een enorme bewondering voor jouw eigenheid. Maar of hij daar ook voor uitkomt? Je relatie is al een eind gevorderd als hij dat doet.

 

Groet,

 

Dr Martin Boot www. astroboot.com