Terug

Horoscoop sterrenbeeld vissen

paggarra

Hallo, bij sterrenbeeld vissen wordt beschreven dat deze mensen vaak helderziend zijn en dat ze heel goed aanvoelen wat andere nodig hebben. Letterlijk? Of figuurlijk? Ikzelf geloof heel erg in.

Ik heb sinds kort een jongen op mijn werk die eigenlijk al dag een heel aardig tegen me deed, zo aardig dat ik even dacht dat hij me wel leuk vond. Ik had niet zoiets van wow, maar dacht wel hij heeft iets. Alleen hij stelt nooit persoonlijke vragen. Ik wel en hij bloost nooit of iets. Ik kan ook niet zien of hij verlegen is, maar ik ben inmiddels verliefd geworden op hem en ben er pas achter dat hij sterrenbeeld vissen is. Tja, toen viel het kwartje. Als ik hem nu zie krijg ik enorme vlinders en soms staat vlak naast me maar ik laat verder niks merken. En ik had het daarvoor niet. Ik denk dat ik verliefd op hem ben vanwege zijn rustige zachtaardige aard, maar nu is mijn vraag dus, kan hij dit echt zo aanvoelen door alleen naast me te staan? Kan hij uberhaubt mij zo aanvoelen door alleen naast me te staan? En voelen wat ik denk en voel dat ik verliefd ben? Ik dacht zelfs dat hij er misschien is om mij te helpen, maar hij staat nu veel verder van mij vandaan. Sinds ik dit weet gedraag ik me raar, ik word er echt gek van.


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Mijn antwoord zal mogelijk teleurstellend zijn. Alleen het zonneteken vissen is niet genoeg om helderziend of dergelijke te zijn. Er zijn heel veel meer faktoren nodig die dat in een radix aan moeten geven. Maar verliefd zijn is leuk. Geniet ervan.