Terug

Transit

Fliers Ellen Theresia (roepnaam Milene)

9 april 2009 Wassenaar

 

Via internet hoorde ik dat er in mijn horoscoop een belangrijke transit aan het aankomen is. Kunt u mij alstublieft vertellen, wat hier precies mee bedoeld wordt en wat is dat dan voor transit??

Kan ik erop vertrouwen dat dat ook zo is??

Ik vertrouw erop dat u mijn vraag zo spoedig mogelijk wilt beantwoorden!

 

Vrgr! Mw. Milene Therese Fliers


2 Antwoorden

Antwoord van Kernwerk-Astrologie

Beste Mw Milene Therese Fliers

 

Uw geboortehoroscoop geeft weer hoe de sterren en planeten op het moment van uw geboorte stonden. De geboortehoroscoop is a.h.w. een foto van het patroon van sterren en planeten op het moment van uw geboorte waarop de planeten zijn stigezet.  De planeten lopen echter door en schrijden in een bepaald tempo door de dierenriem en kunnen dan op een plaats komen te staan van waaruit  zij een verbinding maken met een planeet uit uw geboortehoroscoop. De planeet in uw geboortehoroscoop wordt dan geraakt door deze planeet. vanaf het punt waar deze nu aan de hemel staat. De verbinding van een planeet aan de hemel met een planeet uit uw geboortehoroscoop wordt een transit genoemd. Een verbinding.

 B.v. de planeet Pluto staat nu in de 3e graad van het teken Steenbok. Als u nu een planeet  b.v. Mars heeft staan op 2 :50" Steenbok dan maakt Pluto een verbinding met  uw Mars. Dit brengt gebeurtenissen in uw leven die met de inhouden van Mars en Pluto te maken hebben.

U schrijft dat er een transit in uw horoscoop plaatsvindt maar we weten niet welke planeet welke verbinding met een planeet in uw geboortehoroscoop maakt . Ik kan daarom niet schrijven welke energie er in uw leven komt. Daarvoor is het nodig eerst een geboortehoroscoop te zien.

Als u er meer over wilt weten raad ik u aan een astroloog te bezoeken die samen met u  kijkt welke transit er bedoeld wordt.

 

een vriendelijke groet,

Carla Kerklaan


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

U schrijft o.a. via Internet hoorde ik.

Hoe hoorde u dit.

Van belang is altijd datum, maand, jaar, geboorte uur.

Dan kan je echt kijken of er een belangrijke transit komt , dito hoe lang die gaat duren, en uit welke huizen deze transits plaats vinden. Als u b.v. via internet een dag horoscoop heeft gelezen dan kan het zijn ( ben heel voorzichtig met mijn uitspraak ) dat dit niet klopt.

vr.gr. Alida Amelsbeek.