Terug

Uranus in ram

petra

Mijn vraag is in welk huis werkt dit specifiek door voor wat betreft resp. het sterrenteken kreeft en vissen. En hoe reken je dat precies uit.

Alvast dank.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Het huis wordt bepaald door berekening van jouw geboortehoroscoop.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Japan, aardbeving en tsunami, 11-03—2011

Er is al veel over geschreven door diverse astrologen. Ik ga uit van de horoscoop op 11-03-2011, 14.45 plaatselijke tijd, Sendai, dichtbij het episch centrum van de aardbeving.

Uranus in de laatste graad van de Vissen, op het punt het teken Ram binnen te gaan. Uranus in huis 8, het gebied van het “onderhuidse”, het verborgene. Ram, onbesuisd; Uranus, grillig en onvoorspelbaar, met schokken gepaard! Neptunus, ook God van de zee natuurlijk, in de laatste graad van de Waterman (geregeerd door Uranus). Er valt meer over te schrijven, maar dat is al gedaan.Of dit mijns inziens met de zogeheten “super maan” te maken heeft?Tja, alles is met alles verbonden, maar Uranus (aardbevingen, kerncentrales) en Ram (vuur, branden), Neptunus (water, tsunami), lijken mij astrologisch gezien voldoende duidelijke “indicators” voor hetgeen gebeurt.

Bovendien staat Uranus ook nog eens boven op de zwarte Maan in huis 8.

En wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk lijkt, is het gegeven dat Uranus met zijn intrede in de Ram, op 12 maart 2011, om 01.49 onze tijd een nieuwe cyclus is gestart. Na 84 jaar komt Uranus weer op het lentepunt van de kosmos.

 

Als je voor jezelf wilt uitrekenen of laten uitrekenen in welk huis (levensgebied) Uranus in jouw horoscoop staat, zul je eerst je eigen horoscoop moeten laten maken en dan kun je aan de hand van de actuele standen van de planeten zien waar Uranus (en de overige planeten) staan. Voor het duiden (de betekenis) kun je natuurlijk een astroloog raadplegen (die kan uiteraard ook jouw geboortehoroscoop uitrekenen en tekenen).