Terug

Verdwijnen van de ziel uit het menselijk leven, wat is dat precies?

Roxanne Rijnvis

Beste astroloog,

 

Gisteren hoorde ik dat de ziel uit het menselijk leven gaat verdwijnen. Ik maak mij hier nogal zorgen over: wat is dat precies? Zal ik dan niet meer kunnen denken en doen, of is het juist de ultieme bestaanssfeer? Ik hoor heel veel dingen maar ik weet niet wat ik moet geloven.

 

En wanneer gaat dit gebeuren? Is dat te zien in de sterren of moeten wij gewoon afwachten?

 

Groeten,

 

Roxanne Rijnvis uit Groningen


1 Antwoord

Antwoord van Inana Astrologie

Hoi Roxanne,

 

Het eerste dat in me opkomt, is de volgende zin: 'Laat je niet gek maken.' (Met dank aan Ruud, Big Brother I) Het is goed om je ervan bewust te zijn dat er niet eerder in de geschiedenis een tijd is geweest waarin de mens dagelijks met zoveel informatie wordt geconfronteerd als tegenwoordig. Dat maakt de noodzaak om stevig verankerd te zijn in jezelf steeds groter. Mijn advies aan jou is even simpel als ingewikkeld: laat je niet afleiden door je omgeving, maar richt je vizier naar binnen. Onderzoek wie jij bent en wat jij wilt om zo het vertrouwen in jezelf en je eigen weten meer ruimte te geven. En daarmee ontkracht je meteen wat je gisteren hebt gehoord: je integreert de ziel in het menselijk leven.

 

En wat de astrologie betreft: die kun je heel goed gebruiken om jezelf, het verleden en de huidige tijd beter te begrijpen en om daarmee je bewustzijn te vergroten. De beslissingen die je neemt hangen samen met je mate van bewustzijn en dus kun je met astrologie de loop van je leven veranderen. Astrologie werkt dus niet beperkend (zoals vaak gedacht wordt), maar juist bevrijdend. Astrologie laat zien dat je geen speelbal hoeft te zijn van allerlei krachten buiten jou, maar dat je een co-creerend wezen bent dat de toekomst mede bepaalt. Dus: als je niet wilt dat de mens haar bezieling kwijtraakt, geloof het dan vooral ook niet.:)

 

Hartelijke groet,

 

Chantal Halmans

 

---

Inana Astrologie